Anvendelsesmuligheder for brugte trækul briketter

March 23

Trækul briketter er mest almindeligt anvendt i trækul Grill til madlavning kød, grøntsager og forskellige andre fødevarer. Briketter er stablet sammen og tændt; efter et par minutter, de aske over og derefter ulme, giver mulighed for høj madlavning varme. Trækul briketter er normalt bortskaffes efter deres oprindelige brug ved at lade dem afkøle helt og derefter indpakning dem i folie for at kassere i regelmæssig papirkurven. Men der er flere anvendelsesmuligheder for brugte trækul briketter.

Værftet brug

Meget af brugen af trækul briketter afhænger af typen af briket. Ren Træbriketter, ikke typen almindeligvis sælges i masse mængde eller markedsført kraftigt, er bedste til udendørs brug. Vent indtil briketter er helt afkølet, skrabe dem ud af grillen og sprede dem i din have eller på visse planter. Grundlæggende pH-niveau i trækul asken vil sænke pH i din have, hvilket medfører højere produktivitet i nogle planter. Rosenbuske og andre high-syreindhold planter behøver ikke imidlertid lavere sure niveauer; ved ikke dumpe kul på dem. Også, tilføje brugte trækul for at kompost dynger for at mindske surhedsgraden i bunken.

Rengøringsopgaver

Trækul briketter af 100-procent træ har meget lidt bindemiddel i dem; denne projektmappe tjener til at holde sammen på andre briketter, som de mere populære quick-lys briketter, og bindemidlet er tilovers efter brænding. Men i 100-procent Træbriketter, asken arbejde godt for at gøre forskellige sæber.

Da ash er grove, kan det arbejde som en skrubbe agent. Bruge det som en slibende til rengøring metal overflader eller redskaber. Nogle foreslår også at bruge trækul som en renere for hvid eller tør-slette bestyrelser. Dyppe en klud i asken og gnide det på tavlen siges at fjerne mærker og give en ren overflade.

Andre anvendelser

Bruge aske til forskellige opgaver udendørs. Hvis du grill ofte, overveje at gøre en sti i din ryg eller side værftet med sidesten trækul. Dump de anvendte briketter på jorden for at danne et spor, og som folk skridt ind på asken, det vil pakke ned. Eller bruge dem i vinter som en slibende løsning for is og sne. Efter kogning, tillade briketter til at afkøle helt og opbevar i en kaffe dåse eller andre store, lukkede skovl. I løbet af vinteren, hvis din bil er fast på sne og is, drys bruges trækul briketter ud for og under hjulene for at levere trækkraft.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com