Anvendelsesmuligheder for en 2-tommer Crown hæftemaskine

April 26

Hæftemaskine er en ydmyg enhed, der har eksisteret siden 1700-tallet. De første hæftemaskiner dukkede op i retten af kong Louis XV, og hver korte var indskrevet med det kongelige Hof insignia. Hæfteklammer blev brugt til papirer, bindende materialer og fastgørelse stof når syning. Nyere anvendelser for hæfteklammer er i kirurgi og konstruktion. En 2-tommer crown hæftemaskine er velegnet til forskellige opgaver i byggeriet.

Krydsfiner

En anvendelse af 2-tommer pneumatisk crown hæftemaskiner er at installere krydsfiner på tagene eller markiser. Hæfteklammer arbejde godt sikring af materialet og kan bruges i stedet for 4 d boks negle.

Døre

To-tommers crown hæftemaskiner fungerer godt, når bygningen døre, paneler og trim. Korte "kan ikke være overdriven" og er usandsynligt, at opdele træ på udgangen korn, ifølge HGTV Pro.

Indramning

To-tommers crown hæftemaskiner fungerer godt for indramning, såsom anvendelse af beklædningen til vægge, pejs omgiver, Bruseafskærmninger, støtte afsatser og buer.

Stuk

Hæftemaskiner kan også bruges til at installere stuk til metal tremme. Hæfteklammer deles ikke af stuk, og hæftemaskine drev dem med tilstrækkelig kraft til at trænge ind i metal. De giver også mulighed for hastighed af programmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com