Anvendelsesmuligheder for en afsats i et skab

June 28

Anvendelsesmuligheder for en afsats i et skab

De mangfoldige anvendelsesmuligheder for en afsats i et skab afhænger af højden af installationen. Når du planlægger skabsplads, også overveje eventuelle tilføjelser medtages i ordningen afsats og tage hensyn til de elementer, skal du gemme i skabet, herunder årstidens tøj og tilbehør. Små rum med et skab, skal du installere stikkontakter inden for skabsplads på afsats højde. Vurdere forskellige muligheder for brug af skabet baseret på dens størrelse.

Afsats for sko

Vippes afsatsen installeret på gulv plan kan vise sig nyttigt for sko opbevaring. Du kan glide sko hurtigt og komfortabelt på et fremad-vippe afsats, selv om det vil kræve en pie skorpe kant til at holde sko på afsatsen. Samtidig glider en fod i den afsats-gemt sko, vil du også finde pie skorpe kant nyttigt i at holde skoen stationære. Støvler, men kræver en afsats parallelt med gulvet for at holde deres rette form. Installere dekorative bærende kroge på væggen for at rumme sko træer, når du ikke bruger dem.

Øjenhøjde afsats

Ansætte en afsats installeret i øjenhøjde for varer slidt på den øverste halvdel af kroppen, hvilket vil reducere belastning og stress af bøjning mens dressing. Når pladsen er på et minimum, installere dekorative kroge på undersiden af afsats til at gemme små tilbehør, såsom armringe og øreringe. Hvis skabet er for en baby, bruge cup kroge for varer, der har tendens til at blive "tabt" i en kommodeskuffe. Du kan også installere en store dekorative krog designet til at bære vægten på undersiden. Store parasoller og tørklæder på sådanne ledge-monteret kroge.

Overhead afsats

Et skab afsats overhead kan holde sæsonvarer lagret en del af året. Disse sjældent brugt elementer kan kræve opbevaring på et cedertræ afsats at modvirke møl angreb. Overhead afsats med skydedøre er en optimal design til skabet. Denne type design holder lagrede emner støvfri, mens de ikke er i brug. Pladskrævende men letvægts elementer, skal du installere en bakke system på løbere. Denne type afsats system fastholder maksimale organisation af de lagrede emner.

Den stablede smalle lukkede afsats System

Stablede smalle lukkede afsats systemet kan gemme hatte uden sammenpresses. Ikke alle hatte har den samme dybde; måle højden af hver hat før du installerer afsats system. Planlægge, og efterlade en 6-tommer comfort zone til toppen af hver hat. Bruge en krog ordning på undersiden af hvert afsats til at gemme bestemt tilbehør, der er let og slidt med hat. Planlæg også en plads til accoutrement forpligtet til at holde hattene, rene og i god orden. Installere en dekorativ krog på en af sidevæggene. Hænge hat pensler fra denne krog med en dekorativ bånd.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com