Anvendelsesmuligheder for en Birdbath

May 23

Fugl bade er fælles dekorationer til de fleste haver, men de er også nyttige for et utal af andre kreative ideer i og omkring husholdning. Bruger fugl bade i en gård, har herunder vand, ofte mange ulemper herunder beskidt vand, der har bør for konstant skiftende og grobund for myg. Mange anvendelsesmuligheder for birdbaths kræver imidlertid ikke nogen vand. Formen og størrelsen af din birdbath påvirke slags indretning, du kan bruge det.

Fuglebad plantageejer

Én måde at bruge din fuglebad i en lidt utraditionelle måde er ved at plante blomster eller andre planter inde. Til dette projekt vil du ønsker en lidt større end normale birdbath med nok dybde, så planterne har plads til at udrydde en smule. Du kan udfylde en birdbath med nærende plante jord og en bred vifte af planter. Blomster, der supplerer din fuglebad eller værftet farve kan være æstetisk tiltalende. Du kan også plante de samme eller lignende blomster rundt i bunden af birdbath at hjælpe forbinde det til din værftet.

Fuglebad Statue

Fylde din birdbath med sten kan gøre en detaljeret kunstnerisk udsmykning. Én måde at gøre dette ville være at udfylde din birdbath med lys blå glas sten. Dette giver indtryk af, at birdbath har vand inde. Du kan også sætte små statuer som sten fugle i fuglebad til at tilføje yderligere flair.

Fuglebad ende tabel

Du kan bruge birdbaths indendørs i stedet for udendørs. En måde at bruge din birdbath indendørs er ved at bruge det som en ende tabel. Du ønsker et fuglebad, der er den rigtige højde til at supplere resten af møblerne på værelset. Når du har den rigtige fuglebad, kan du lægge en runde stykke glas på toppen til at oprette tabellen ende. For at gøre det endnu mere interessant, kan du sætte forskellige dekorationer i det tomme rum under glas.

Fuglebad til badeværelset

Lille birdbaths gøre for effektiv tilbehør til badeværelse dekoration. Du kan bruge en lille birdbath for at holde sæbe barer og opløftet vaskeklude. Dette program virker også til at gemme mænds barbering værktøjer som en straight razor, sæbe, skum og tør børste.

Fuglebad i forstuen

Birdbaths gøre interessant knudepunkter for entryways i boliger. Du kan udfylde det lidt med vand og Placer Flydelys i vandet for at angive en fredelig atmosfære for dit hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com