Anvendelsesmuligheder for en Sandwich Maker

November 21

Hvis du har en sandwich maker, er du blot få øjeblikke fra at skabe hurtig, velsmagende mad uden en masse rod. Varm sandwich er en betragtning, men kød, veggies, og endda frugter kan også finde nye og lækre retninger i en sandwich maker. Siden oprydning er så let, er det muligt, du kan finde dig selv nå til alsidigheden af din sandwich maker efter en travl arbejdsdag i stedet for indhaling ud gryder og pander.

Sandwich

Grillet ost, panini og quesadillas er blot nogle af de sandwich, du kan gøre med en sandwich maker. Simpelthen varme det op, skal du følge producentens anvisninger for tandbørstning på lidt olie eller smør og grill din sandwich. Hvis du vil lave en grillet veggie sandwich, kan du prøve at bruge sandwich maker for at tilberede de snittede grøntsager (klokke peber, aubergine, squash, svampe eller hvad du vil) før at sætte dem på din sandwich. Derefter sætte det hele sandwich tilbage i sandwich maker når det er samlet, så det er varmt og brune på ydersiden, mens veggies er blød og lækker indeni. Hvis du vil lave quesadillas, Sørg for at vælge mindre tortillas, så de vil passe fint i sandwich maker. Du kan bruge større dem, men du bliver nødt til at skære tortillas ned til størrelse før tilberedning.

Kød

Tynde stykker af kød, såsom koteletter af kalvekød, kylling, oksekød eller endda lam kan koges i en sandwich maker så godt. Forvarm sandwich maker, sæson dit kød som sædvanlig, og sørg for at anvende olie til sandwich maker af uanset metode, producenten anbefaler. Du kan også bruge en marinade på kød før madlavning, men husk at fjerne kødet fra marinaden forud for at sætte det i din sandwich maker. En sandwich maker er lavet til at håndtere kun en lille smule af væske, som en let børstning af olie eller den lille mængde af fedt, der vil gøre dit kød, som det kokke. Store mængder væske kan beskadige din sandwich maker, så vær forsigtig. Madlavning meget fede stykker af kød i sandwich maker også anbefales ikke, af samme grund.

Andre fødevarer

Mens majs på cob er en undtagelse, vil de fleste grøntsager, som du kan grill eller stege også koge pænt i en sandwich maker. Hvis du ønsker at prøve at grille majs i en sandwich maker, blot tage det ud cob første. Sørg for at se det, da disse små kerner vil kokken meget hurtigt og vil tørre ud, hvis du ikke betaler opmærksomhed til dem. Bruge grillplader i din sandwich maker, hvis den model du har kommer med dem. På den måde får du dejlig grill mærker på din veggies. Du kan også prøve grilning frugter som ferskner og blommer. Blødere frugter som bær vil henvende sig til grød, så undgå madlavning dem i din sandwich maker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com