Anvendelsesmuligheder for gamle golfklubber

July 6

Anvendelsesmuligheder for gamle golfklubber

Hver sæson markedet er oversvømmet med de nyeste innovative golfklubber. Enhver golfspiller ønsker at forbedre sit spil, og den hurtigste måde at gøre det synes at være med et nyt sæt af klubber. Det betyder, at der er en masse gamle klubber sidder i garager, kældre og lagerrum. Få disse klubber og sætte dem til nogle nye anvendelser. Før genbrug nogen golfklubber, Sørg for de er ikke vintage eller antikviteter.

Håndklædestativer

Golfklubber er længere end nødvendigt for de fleste håndklædestativer, men de tilføje en smule af pizazz til et badeværelse i en sports-orienterede legerum eller kælder. Knytte klubberne til væggen med robust draperier bøjler. Sørg for, at U-formet bøjle er stor nok til at rumme golfklubben.

Game Room Decor

Hænge klubber på væggen, enten lodret eller vandret. Grupperinger af fem til syv er attraktive og store nok til at blive bemærket. Et alternativ til dette tema er at spray-paint klubberne før hænge dem. Hvis du indsamle golf håndklæder fra turneringer, eller golf shirts, bruge golf klubber til at hænge dine souvenirs. Bruge en S-krog til at glide gennem golf Håndklædering--bruge anden enden af krogen til at hænge håndklædet over klubben. Brug en golf klub som en skjorte bøjle af glidende club vandret gennem begge ærmer.

Bruge klubber som grundlag for en gulvlampe med en købt lampe kit. Vedhæfte flere klubber til en stå med hovedet ned, og sikkert greb. Wire klubber med lampen kit og tilføje en supplerende skygge. Woods arbejde godt til dette formål, fordi de har en bredere hoved hvile på.

Køkken Pot stativ

Dekoratør pot stativer hængende over en køkkenø kan koste en smuk penny. I stedet bruge golf klubber som en gryde rack. Installere to kroge i loftet, fordelt omkring 12 inches fra hinanden. Hænge en kæde fra hver krog til den højde, du ønsker. Brug S kroge til at knytte en golf club til begge kæder, så det hænger vandret. Bruge et andet sæt af S kroge til at hænge gryder fra klubben.

Børneklubber

Du kan skære ned gamle golf klubber til at gøre et barns sæt golfkøller. Club hoveder vil være en smule stor til et barn, men du vil spare penge, mens du venter at se, om dit barn tager til golf. Forkorte club til den korrekte højde for dit barn ved savning gennem akslen med en metal sav. Wrap de ru kanter med gaffatape og anvende nye golf grips.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com