Anvendelsesmuligheder for gamle støbejern havegrill

July 24

Anvendelsesmuligheder for gamle støbejern havegrill

Støbejern havegrill bruges til deres holdbarhed. Men når deres grilling dage er forbi, fordi du har købt en ny gasgrill, disse klodset udendørs komfurer forvandle til tå-stubbing, yard-tilstopning debris. Stål støberier genbruge skrot jern i nye stål, men at finde en skrot metal genvindingsvirksomheder er udfordrende i visse regioner. Vær kreativ og genbruge den gamle grill i din egen baghave.

Ren

Før omdanne din grill, fjerne enhver forkullede fedt og madlavning rest, som tiltrækker myrer og andre skadedyr. Spray grillen med en kommerciel renere eller ovn renere mærket som sikkert for støbejern køkkengrej. Brug gummihandsker og papirservietter under rengøring. Spray grillen, dække det med en stor affaldssæk at holde husdyr og børn væk, og overlade det til den anbefalede rengøring tid. Gentag efter behov, og bruge en roterende stålbørste til at fjerne rust, hvis det ønskes.

Planter

Dyb støbejern havegrill arbejde samt plantageejere. Spraymaling din grill med grill maling eller forlade sit rustikke udseende. Sæt din grill i gården eller haven. Fylde bassinet med pottemuld og tilføje årlige planter eller vinstokke. For en interessant effekt, tip grill på sin side eller halv-begrave det sidelæns i haven med havejord og planter breder ud af hulrummet. En rock haven, Udfyld plantageejer med xeriscape planter eller vilde blomster. Hvis grillen har ingen drænhuller, fylde det med sand eller mos, og putte små container planter i hulrummet.

Frikvarter

Gøre en lavvandet grill grill til en robust playscape. Skru og fjern eventuelle brudt håndtag, og fil ned skarpe kanter. Tilføje sand eller ært grus for basismaterialer. Har dine børn bygge veje, stable sten bjerge eller konstruere forter på miniature landskab. Konvertere dybere Grill i sandkasser eller bedrift placeringer for interessante sten, ulige træstykker og andre mulige skatte.

Brand Pit

Konvertere den varme-tolerant grill i til en udendørs ildgruben. Brug det til at brænde træ eller kul til åben ild, der giver varme og lys på kølige aftener. Sætte grillen på en grus base at forhindre græsplæne skader og mulighed for afløb, når de sidste gløder er hosed. Hvis grillen mangler visuelle appel, skjule sin ydmyge shell med en brand-mursten omkreds eller andre udendørs ildgruben tilbehør. Skub grill rack'et tilbage på plads til madlavning fisk eller andre aromatiske måltider ikke egnet til husholdningsbrug rammerne. Tjek åbne lokale ordinancer i tilfælde træ brande er forbudt i dit område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com