Anvendelsesmuligheder for Osage Hedge bolde

April 5

Anvendelsesmuligheder for Osage Hedge bolde

Osage hedge bolde, den frugt, der vokser på træet Osage-orange er også almindeligvis benævnt hedge æbler på grund af deres lighed i størrelse til en apple og det faktum, at træet er almindeligt udnyttet som en hæk modellen. Bortset fra pynt har frugten par anvendelser.

Insekt frastødende

En populær misforståelse er, at Osage hedge bolde er en effektiv måde at frastøde insekter. Det er rigtigt, at store mængder af koncentrerede stoffer udvundet fra frugten synes at modvirke tilstedeværelsen af insekter, tyder University of Nebraska-Lincoln på, at disse beviser er vildledende. Skolen citerer forskning, der opdagede, at blot at placere en lang række hedge æbler på en bestemt placering ikke giver nok af disse forbindelser til at holde insekter på afstand.

Spiselighed

Hedge æbler besidder lidt værdi som fødekilde til mennesker, selvom egern er aktive forbrugere af frugt, expending besværligt at plukke ud af frøene inden for Osage hedge bolde. Mennesker kan også spise disse frø, men samle dem fra papirmasse kræver en enorm mængde af arbejde for meget lidt bounty. Fugle også en tendens til at ignorere hedge apple. Kvæg bør være afskrækket fra browsing hedge æbler, som de ofte choker, når du forsøger at spise frugt hele.

Overvejelser

Mennesker bør bære handsker og være forsigtig ved håndtering af kugler, som mælkeagtig saft i stilken og kødet irriterer ofte huden. Den relative ubrugelighed i Osage hedge bolde forværres af faktum, at frugten i vid udstrækning anses gener i en landskab miljø på grund af overdreven mængden af strøelse, at hedge æbler producerer når de falder til jorden. Dette falder fra træet i efteråret tilskynder til brug af bolde til efteråret dekoration.

Prydplante

En klumpet bold, der vokser op til 6 inches i diameter, den ledende brug for Osage hedge bolde er som et dekorativt stykke, der også giver en behagelig duft ligner en appelsinskal. Hedge apple bevarer normalt friskhed til mellem to og tre måneder i en aircondition miljø før aging og mister sin duft. Gartnere interesse vokser en Osage orange træ burde holde inde indre at træerne er enten mandlig eller kvindelig og kun kvinder producerer frugt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com