Anvendelsesmuligheder for persienner

December 3

Anvendelsesmuligheder for persienner

Persienner kommer i mange forskellige størrelser, farver og typografier. På grund af den brede vifte af blinds rådighed er der mange anvendelsesmuligheder for persienner ud over vindue behandlinger. Når du begynder at få kreativ med window blinds, kan du begynde at udfylde mange projekter i dit hjem med en individualiseret løsning.

Døråbninger

Persienner har evnen til at spænde over flere fødder fra top til bund, som gør persienner ideel til brug som døre på små linned closets, hall toiletter eller soveværelset skabene. Vælge en farve eller stil, der matcher din home decor, og du vil have en kreativ og billig måde at skabe closet døre for dit hjem.

Indvendige vægge

En venetiansk blind installeret i midten af en væg kan give indtryk af, at der er et vindue til omverdenen bag det. Men du kan bruge persienner som dekorative måder at dække muren åbninger mellem værelser eller beskytte illustrationer fra solen i løbet af dagen. For eksempel, hvis du har et vægmaleri, malet på en stue væg, som du gerne vil beskytte mod solen, dække det med et stort venetiansk blind, der passer til rummet farveskema.

Lyseffekter

Nogle stilarter af persienner har klud, der dækker de blinde lameller og mellem lamellerne at overdøve mere lys. Disse former for blinds kan sammen med kunstige eller naturlige belysning, bruges til at skabe dekorative lyseffekter. Hvis du vil oprette virkningerne, skære mønstre i persienner og sætte blinds i et sted, hvor lyset kan skinne igennem for at skabe lyseffekter. For eksempel, du kan skære mønstre af balloner og klovne i en venetiansk blind for et barns værelse, og når lyset skinner igennem, design vises på væggen. Du kan også hænge udskæring blinds i døråbninger og bruge kunstigt lys til projektet mønstre.

Screenet i våbenhus

En screenet i våbenhus er en god måde at nyde en varm brise uden at undvige insekter. Men direkte sollys på et afskærmet-in veranda kan gøre verandaen for varmt til at sidde. For at løse problemet, hænge persienner over verandaen skærme, og lavere blinds at aflede solens stråler. Ved at justere lameller i blinds, kan du stadig tillade den varme brise ind i din veranda uden at skulle beskæftige sig med de varme virkninger af solen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com