Anvendelsesmuligheder for tomme mål recept flasker

August 29

Anvendelsesmuligheder for tomme mål recept flasker

Selv om målet recept flasker er praktisk til at holde medicin, bliver de ubrugelige, når de er tomme. I stedet for at smide dem væk, genbruge dine tomme mål recept flasker. Inden genbrug af sættetid flasker, dem i varmt vand et par minutter til at vaske ud medikamentrester og gøre det lettere at skrælle det gamle mærke.

Møtrikker og bolte

Brug tomme mål recept flasker i en hjem værkstedet til opbevaring af småting. Separat som elementer i bunker, som efterbehandling søm, bolte, møtrikker og skiver. Læg hver gruppe i sit eget recept flaske. Skrive navnet på de indeholdte elementer på den hvide hætte af hver recept flaske med en fin tusch eller label maker. Hvis du har kunstneriske færdigheder, kan du tegne et billede af varen på fælles landbrugspolitik i stedet.

Genbrug af maling

Kunstnere blandes ofte deres egen maling farver, når du opretter deres mesterværker. Hvis den ekstra malingen tørrer, har de til at kombinere andre farver i håb om at matche den oprindelige farve. I stedet for at lade maling tørre ud, fylde recept flaske med skræddersyede farven af acryl eller olie maling har du oprettet. Luk Target recept flaske låget stramt for at undgå kontakt med luften. Tilføje en farveprøve af maling til den hvide låg, så du ved, hvad farve er i flasken.

Bærbare syning Kit

Du ved aldrig, hvornår du skal muligvis til at sy på en tabt knap eller lave en rip i en hyggelig par bukser. Oprette en syning kit ved at tilføje en nål, flere spoler af tråd, knapper og et fingerbøl til din tomt mål recept flaske. Bære det med dig på vej ture eller til særlige begivenheder.

Office opbevaring

Når du arbejder ved skrivebordet, er der mange små elementer, der kan det være nødvendigt. Hvis de er løs, kan de forårsage office rod. Fyld separat Tom recept flasker med din favorit kontorartikler, papir clips, elastikker, push-pins og mekanisk blyant bly. Lim en af genstande på flasken låget for et eksempel på, hvad der er i flasken.

Rejse medicin

Hvis du er tilbøjelig til hovedpine eller smerter i ryggen, kan du have brug for medicin på farten. Fyld en tom mål recept flaske med slags over-the-counter medicin du skal muligvis hjemmefra. Tilføje et stykke vat med medicinen, så du ikke kan høre rasle, hvis du placerer det i din pung eller taske. Hvis du ikke kan skelne din medicin blot ved at kigge på det, skrive en lille liste over hver medicin og hvad det ser ud og læg den i en flaske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com