Anvisninger om Installation af keramiske fliser til Elevator gulvbelægning

July 9

Anvisninger om Installation af keramiske fliser til Elevator gulvbelægning

Der er to problemer med om flise på en elevator sal. Først, fliser vil ikke obligation til materialer i elevator gulve. Det andet problem er trækket elevatorer, og flise har brug for et stabilt underlag. Løsningen er at skabe så stabil en overflade som muligt og som flise vil let holde sig til. Du skal fjerne gulvtæppet eller polstret overflade på gulvet i elevator før begyndelsen.

Instruktioner

•Klippe metal tremme med tin snips til at passe gulvet i elevatoren og skru den fast til gulvet. Space skruerne 6 til 8 inches fra hinanden, og sørg for at holde tremme stramme til gulvet. Lad skruerne mash tremme ned, så skruehoveder ikke blande sig med en flad overflade.

•Mix tynd-sæt mørtel efter producentens anvisninger, bortset fra at bruge latex i stedet for vand. Spred den tynde-sæt med den flade side af murske, tvinger det til tremme. Trække den flade side af murske tilbage på tværs af tremme, at skabe en flad, glat overflade. Lad mørtel tørre i 24 timer, før du fortsætter.

•Mix ekstra tynd-sæt med latex og sprede en sektion langs bagsiden af elevator gulvet. Bruge den indskåret side af murske til kam højderygge i mørtel til at acceptere flisen. Sætte hele fliser mod bagvæggen i elevatoren, og fortsætte æglæggende rækker for at dække ca. en halv etage. Måle og foretage nedskæringer til at passe mod sidevæggene. Fortsæt på denne måde at fuldføre gulvet. Tillad mørtel til at angive yderligere 24 timer.

•Mix injektionsmørtel efter producentens anvisninger, men bruge igen latex i stedet for vand. Sprede injektionsmørtel med cementmørtel pad, at sikre leddene er fuld. Trække overskydende injektionsmørtel fra flisen ved hjælp af kanten af puden. Brug en fugtig svamp, vaske injektionsmørtel fra overfladen og glat injektionsmørtel i leddene. Så snart ordet er injicerede, gå tilbage over det med mere rent vand. Fortsæt på denne måde indtil vandet skylninger ren.

Tips & advarsler

  • Bland de tynde-sæt og injektionsmørtel lidt løsere end du ellers ville. Latex vil skabe en sværere og lidt mere fleksibel mørtel og injektionsmørtel, men det vil stivne op meget hurtigere.
  • Injektionsmørtel og vask i små sektioner. Latex vil tørre hurtigere og hårdere end injektionsmørtel blandet med vand.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com