Apparatet Rengøring Tricks

September 30

Apparatet Rengøring Tricks

Korrekt rengøring dine Hvidevarer med jævne mellemrum holder dem, lugt-fri og hjælper dem til at operere sikkert. Rengøring apparater er ikke en vanskelig opgave, selvom nogle arbejdspladser tager længere tid end andre, såsom rengøring køleskab. At tage ordentlig pleje af apparatet hjælper det holder længere og fungere mere effektivt.

Mikrobølgeovne

Spildt mad i din mikrobølgeovn vil brænde næste gang du bruger apparatet og forårsage en offensiv lugt. For at tørre spild væk, først hæld 1 kop vand og 1/2 kop citronsaft i en mikrobølgeovn-safe skål. Varme løsning i apparatet i omkring fem minutter, afhængigt af effekten af din mikroovn. Løsningen skaber damp, der opløser fedtet oprustning eller mad snavs. Fjern skål omhyggeligt for at undgå forbrændinger, og aftør apparatet straks med en fugtig svamp. Det kan være nødvendigt at gentage denne metode to eller tre gange hvis du brændt noget i din mikrobølgeovn, der har en stærk lugt, som popcorn.

Komfur

Rengøring en komfur er en akkord, som mange mennesker frygter fordi fast på mad og snavs er ofte ganske vanskeligt at fjerne. Tillade område til cool og fjerne dryp pander og riste, hvis din brændeovn ikke er en keramik eller glas top. Sættetid dem i en vask fyldt med varmt vand med opvaskemaskine vaskemiddel i det, mens du behandle komfur. Smøre en klat af opvaskemaskine vaskemiddel gel på udslippet, eller anvende en våd pasta af pulveriseret opvaskemaskine rengøringsmiddel og vand. Lad det sidde i 15 minutter til at løsne snavs, og brug en fugtig svamp til at tørre det. Hvis det ikke tørre hurtigt, tilsæt et par dråber vand til at vaske gel eller indsætte og gør det muligt at nyde en anden 15 minutter. Skyl området godt med en fugtig svamp efter rengøring.

Kaffemaskine

Rester hober sig op i din kaffemaskine med tiden, giver din morgen kop kaffe en dårlig smag. Hvis du vil fjerne oprustning, sætte en ren filter i filter kurv. Hæld varmt vand i vandtanken, og slip en protese rengøring tablet ind i reservoiret. Lad det sidde i ca fem minutter til at opløse tabletten. Tænde kaffemaskinen og lad det fylde kanden. Tillade karaffel køle af, og tømme den. Udskifte filteret med en ren og Kør kaffemaskinen igennem en anden cyklus, ved hjælp af ferskvand kun.

Opvaskemaskiner

Mange mennesker skylle deres retter og læg dem i en opvaskemaskine til at holde dem ude af syne, men de køre ikke maskinen, indtil den er fuld. Denne praksis sammen med regelmæssig brug af apparatet, kan efterlade det med en dårlig lugt. Ren indvendige af opvaskemaskinen ved påfyldning af vaskemiddel reservoirer med hvidt destilleret eddike. Køre det igennem en regelmæssig cyklus uden nogen retter inde til at forlade det funklende ren og lugt-fri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com