Apple Orchard bjælkehytter

March 21

Apple Orchard bjælkehytter

Georgien-baserede Apple Orchard bjælkehytter har afsonet potentielle log cabin købere og vacationers i næsten 3 årtier. Virksomheden sælger en bred vifte af bjælkehytte kits, herunder økonomisk og store enheder. Ud over købe optioner, tilbyder Apple Orchard bjælkehytter design og bygning tjenester for sine produkter. Eller der er bjælkehytte pakker til rådighed for "gør-det-selv." Virksomheden lejer også hytter for vacationers.

Ærlig Abe forhandler

Æbleplantage er en autoriseret forhandler af ærlig Abe model bjælkehytter. Med mere end 50 standard modeller at vælge imellem, variere disse kabine kits i pris og størrelse. Algood Legacy Collection Series kommer i 1,232 og 1.404 kvadratfod modeller. Begge har to etager og to soveværelser. Frontier B Legacy samling er udstyret med en 1,165 kvadratfod hjem med to etager og tre soveværelser. Alle de ovennævnte modeller har en åben store værelse med forhøjet lofter. Planer kan variere op til 9.000 kvadratfod. Du kan skræddersy din bjælkehytte gennem Æbleplantages design tjenester.

Huslejer

Æbleplantager lejer bjælkehytter, der meget passende har udsigt over søen Catuge og Tusquittee bjergkæde i det nordlige Georgia og en æbleplantage. Bjælkehytter sove fire med en queensize seng og sovekabine sofa i stueetagen. Udlejning har et fuldt udstyret køkken, 1 1/2 bade, pejs og centrale klimaanlæg. Kabel-tv og stereo/CD/VCR er også inkluderet. Nyd landeindstilling på i kabinen veranda med rockere.

Design Service

Æbleplantage har et design personale, der kan tage en idé og planlægge det i overensstemmelse hermed. Herunder state-of-the-art elektronisk værktøj, kan Æbleplantages in-house engineering og design team oprette tegninger for din drøm kabine. Æbleplantage kan give potentielle købere med et standard sæt af tegninger eller et komplet sæt af tilpassede planer og byggeri guide.

Levering

Æbleplantage leverer bjælkehytte pakke til din hjemmeside via tractor-trailers. Selskabet skibe fra sit lager og plante i Moss, Tennessee. Æbleplantage har en piggyback gaffeltruck trailer end giver mulighed for aflæsning af materialer uden merpris. Produkterne leveres mellem fire og seks uger efter bestilling.

.

Building Service

Æbleplantage giver konstruktion teams for at hjælpe dig, når bygningen foundation, ramme og struktur. En konstruktion besætning vil opføre en komplet pakke eller dele af det, så du styre når du arbejder med entreprenører. Opdele arbejdet mellem du og æbleplantage bygherrer kan hjælpe dig med at spare tid og penge på projektet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com