Apple Seed plantning teknik

June 26

Æbletræer, dyrket i alle 50 stater, er normalt formeres ved podning eller spirende. Du kan også dyrke et æbletræ fra frø, men Purdue Universitet udvidelse advarer om, at æbletræer ikke kommer rigtigt fra frø, så der er en god chance for at sætteplante kan vise sig anderledes end du forventede, og forskellen kunne være skuffende. Alligevel kan du stadig ønsker at prøve plantning et æbletræ fra frø.

Efter modning

Før plantning, vil æble frø savn en hvileperioden, kaldet "efter modning." Du kan opnå dette gennem stratificering: placere frøene i fugtige sphagnum eller sand i en lille beholder og sætte beholderen på bagsiden af køleskabet for tre til fire måneder.

Betingelser for spiring

Efter stratificering, plante æble frø i frø bakker. Brug en blanding af halvt sphagnum og halv vermiculit for potning medium. Vand frø og vedlægge dem i en stor plasticpose eller en improviseret plastik telt. Stikke et par huller i plast til at fremme luftcirkulationen. Holde de dækkede bakker i en varm, svagt oplyste rum, mens du venter på frø til at spire. Afhængig af sorten æble, du vælger, kan spiring tage op til to måneder.

Omsorgsfuld Apple stiklinger

Husk spirede frøplanter indendørs nær et syd vindue hvis du kan. Du ønsker at give så meget eksponering for sollys som muligt. Holde udplantningsplanterne indendørs i flere uger så de kan vokse stærkere og højere. Vand dem og befrugte med en stueplante gødning ifølge pakke retninger. Harden ud udplantningsplanterne før plantning udendørs i tidligt falde.

Plantning træ udendørs

Plante apple tree sætteplante i en placering, der får fuld sol. Vælg et websted med god dræning. Vand unge træ godt og barkflis i en radius af 12-tommer rundt om træet til at hjælpe med at kontrollere ukrudt og fastholde fugt. Satte to til tre inches af muld. Vand unge træ ugentlige og trække ukrudt, så de ikke konkurrerer med den unge træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com