Apple skurv sygdom

June 28

Apple skurv sygdom påvirker apple og crabapple træer. Det er en infektion i bladene, der fører til træet er i stand til at producere æbler. Apple skurv sygdom er især udbredt i det nordøstlige USA.

Symptomer

En af de første sygdomstegn apple skurv er misfarvning i undersiden af træets blade. Infektionen ligner små, brune, fløjlsagtig bits, der kan vises på undersiden og toppen af bladene. Steder bliver i sidste ende til større skurv-lignende vækster.

Hvordan det breder sig

Inficerede blade, der falder til jorden vil opretholde skurv apple svamp under selv de mest brutale vintre; sygdommen vil spredes igen i foråret. Vådt vejr (for det meste i løbet af foråret) tjener som grobund for sygdommen.

Træer det kan inficere

Sygdommen smitter crabapple, tjørn, røn og firethorn træer. Venturia, et andet nært beslægtede svamp, bevirker lignende symptomer på europæiske og japanske pæretræer samt.

Sådan fungerer det

I efteråret starter svampen til at vokse på inficerede blade, der er faldet til jorden. Svampen vokser hele vinteren og begynder at spire under foråret regn. Som sporer producere og spredes i foråret, kan blive smittet træet, og enhver blade omkring den.

Forebyggelse

Den nemmeste måde at hjælpe med at forhindre apple skurv sygdom er at rive alle nedfaldne blade fra bunden af træet og fjerne dem. En række fungicider også hjælpe med at forhindre sygdommen fra formning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com