Apple Tree møl larver og silke kokoner

September 21

Apple Tree møl larver og silke kokoner

Apple hermelin moth (Yponomeuta malinellus) først dukkede op i nordvestlige USA i 1985 og angriber bladene af æbletræ, producerer larver og kokoner, der efter klækning, fest på bladene, der ofte forårsager betydelig bladtab. Ud over æble, krabbe æbletræ er en favoritdestination af denne skadeorganisme, der primært angriber forsømt eller stresset prøver.

Identifikation

Æg af møl er lys gul før der skiftes til en mørk rød i span af omkring to uger og derefter fade til en grå, der gør dem vanskelige at se inden for barken af æbletræet. En larve larve måler ca 3/4 tommer i længden og tager på en grøn, grå eller creme farve med mørke pletter øremærkninger sin krop. Ved ankomsten til modenhed, viser voksen apple hermelin møl off sølv vinger med små, sorte pletter.

Livscyklus

Den kvindelige møl indlån æg i barken af æbletræet om sommeren og nye larver af apple hermelin møl overvintre i træet, fodring på barken før fremvækst i foråret og går videre til blade. Stort antal larver opbygge fælles spind, der tjener som en beskyttende belægning. Disse websteder kan vokse næsten lige så stor som en menneskelig knytnæve, ofte med flere af de strukturer, øremærkninger træet. Larverne begynder at forpupper i juni inde kokoner, der hænge i webs.

Management

Feromon-baserede fælder fås at hjælpe fange møl og reducere antallet af æg, der det aflejringer. Disse skal placeres shoulder højt i træet og agn erstattet hver 14 dage eller ekstremt varmt vejr, oftere. I mindre træer er hånd fjernelse af spindelvæv og telte en mulighed for at fange og ødelægge larver og pupper af skadedyr, før de begynder at æde bladene af æbletræet. Fremme tilstedeværelsen af fluer, fugle og edderkopper, som de er naturlige rovdyr af apple hermelin møl.

Overvejelser

På grund af den måde, hvorpå de bygger webs og kokoner, apple hermelin møl er ofte forveksles med to separate arter: fall webworm og telt caterpillar. Men reder af fall webworm er større og opstår senere på sommeren, mens telt larver har tendens til at opbygge deres silkeagtig boliger på lemmer og stammen af et træ, snarere end bladene. Webbing af apple hermelin møl er ikke så tæt eller tyk som for andre lignende insekter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com