AR 30 membranpumpe Specs

May 14

Membranpumper arbejde på et simpelt koncept. To rør tilsluttes en af enderne af en central afdeling. En membran eller membran, over kammer rejser, tegning i væske fra en pibe. Det sænker derefter, presser væske ud andre røret. En-vejs ventiler sikre de flydende strømme i den ønskede retning. Hypro membranpumper fremstiller og markedsfører pneumatisk drevet AR30 membranpumpe til weed-sprøjtning ansøgninger. I November 2010 er prisen før forsendelse af en AR30 pumpe på Hydros hjemmeside $474.05.

Ydeevne

Hypros pumpen har mange højtydende karakteristika. AR30 kan udsende weed dræbe væske med en maksimal hastighed på otte og en halv gallon per minut. Den maksimale pres fra væske på dysens exit er 550 pounds per kvadrattomme.

Flere funktioner

AR30 membran pumpe funktioner en solid runde mandlige stub, der tilsluttes sprøjtning slangen og er indtastet for at sikre en korrekt pasform. Et dupleks, eller dobbelt-bredde, membran membran yderligere sikrer en ordentlig segl. Design af pumpen kræver brug af en regulator til at holde trykket i opererer grænser.

Tilbehør og meget mere

Hypro sælger, anbefaler og kræver selv visse tilbehør til AR30. Blandt disse elementer er en gearkasse, den krævede regulator (controller), en ventil reparation kit og en membran reparationssæt. Hypro sælger også produkt under modelnavnet D30.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com