Arbejder mørklægningsgardiner?

March 18

Mange blackout blinde producenter tilbyder en blind eller skygge til at blokere udvendig lys fra at indgå i et værelse. Mens alle mørklægningsgardiner og nuancer tilbyder lys blokering evne, afhænger mængden af lys blokeret fra et værelse meget blinde og det materiale, der anvendes i produktion af blinde.

Blackout rullegardiner

Mens rullegardiner kan minde om de fleste mennesker af gammeldags vindue behandlinger, har denne type af blind gjort et comeback i de sidste par år, især som en blackout blind. Blackout rullegardiner eller nuancer har en tyk vinyl opbakning, menigheder off solen og varmen fra et værelse. Front, eller design side, af en blackout rulle skygge kan være fremstillet af vinyl eller andre materialer såsom polyester. Lag arbejde sammen for at overdøve lys.

Blackout romerske nuancer

Romerske nuancer tilbyder en særskilt stil mulighed for boligejer, selv med eksistensen af et blackout foring. Blinde producenter bruger ofte let til medium-vægt tekstiler i opbygningen af foldegardiner; en tungere foring er derfor nødvendig for at opnå blackout lokaleforhold. Afhængigt af producenten fastgjort blackout foring for romerske nuancer kan bestå af en kraftig vinyl, PVC foring eller en tung stofbeklædning til bagsiden af blinde. Trække i skyggen lift ledningen, kollapser den vedlagte foring mod folderne på front design stof, så solen ind i stuen. Udformningen af den romerske skygge, når herunder foring, giver et ensartet udseende, der ikke kan adskilles fra en normal romerske skygge ved behandlingen af forsiden af blinde.

Blackout cellulære nuancer

Uigennemsigtig, dobbelt-celle honeycomb eller cellulære nuancer tilbyde en stor lys filtrering uden nogen tilsætning af lys blokerende opbakning. Når ekstra lys blokering er nødvendigt, give cellulære nuancer en stor lys blokering mulighed. Foringsmaterialer bruges til at blokere lys afhænger den blind fremstilleren og de blinde særlige stil, som mange blinde virksomheder producere mere end én blackout skygge. Blackout cellulære nuancer indeholder en tunge stof sikkerhedskopiering eller et tykt papir opbakning med en folie eller Mylar indre, foret celle. Folie liner kan ses fra inde honeycomb formet celler, mens udenfor papiret opbakning af skyggen vender ud mod ydersiden af hjemmet er normalt hvid, off hvid eller grå i farve. Blackout cellulære nuancer ikke kun hjælper med at blokere ud lys fra et værelse, men også hjælpe med at isolere værelse for at holde hjem komfortable både sommer og vinter.

Overvejelser

I 2011, kan ingen blinds på markedet overdøve alle uden for lyskilder. Ultimative lys blokering, skal du installere mørklægningsgardiner på den indvendige side af vinduesrammen i kombination med et forhæng, der hænger på ydersiden af vinduesrammen. Ved hjælp af disse to vindue belægninger sammen blokke i direkte sollys og lys der kan komme ind gennem kanterne omkring blinde. En valance hang over forhæng også hjælper med at holde lyset fra flygter omkring toppen af blinde og ind i stuen.

Det er let at forveksle værelse mørkfarvning blinds og lys blokering blinds, når man ser på prøver i et salgsareal; sikre, at du stille spørgsmål til den salg mennesker hvis du ikke kan skelne forskellene. Mens værelse mørkfarvning blinds forhindrer, at en stor mængde af lys ind i et værelse, blinds blackout blok ud endnu mere lys, giver en bedre lys blokeringsfunktion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com