Arbejder sol landskab lys?

May 1

Arbejder sol landskab lys?

Landskab belysning featuring solar opladere og LED lamper er at finde deres vej ind i værfter og haver over hele landet. Omkostninger i 2011 spænder fra et par dollars per lys op til $200 for en omfattende pole lampe. Med ingen ledninger til at køre, uden omkostninger at betjene, 6 til 8 timer om natten lys og ingen vedligeholdelse, husejere hurtigt se fordelene ved tilføjelse af solens lys.

Sollys

Solar lys kun fungerer godt med et godt udbud af sollys. Placering er kritisk, som dem, der ligger under tunge skygge ikke modtager strøm nok til at fungere godt. Et undercharged batteri forårsager lys til at flimre, gå mørkt tidligt eller ikke engang komme på alle. Nogle lys kommer med en ledning, der giver lys til at være i ét sted, og oplader i en anden. Det giver meget mere fleksibilitet i at designe en tændte landskab.

Stilarter

Solar lys nu kommer i en bred vifte af stilarter. De mest almindelige dem er dem på toppen af en aktiepost, der blot er skubbet ned i jorden hvor ønskede. Andre er designet til at hænge fra polakker, og nogle tillægger væggene. Design kan matche ethvert hjem decor fra victorianske til moderne og de sag materiale varierer fra plast til høj kvalitet metal. Jo mere uddybe en sag, generelt, jo dyrere lys.

Accent

Solar lys giver den rigtige accent for mange haven områder. De er attraktive omkring en fiskedam, og refleksioner på vandet oprette højdepunkter. Gangbroer, kanter og især attraktive haven scener fordel lys under en aftentur i haven og værftet. Hængende lys fra shepherd's skurke bringer lys op på et højere niveau, at tillade mere lys at sprede over hele haven.

Camping Lights

Sol gård lys er også at finde en anden brug på campingpladser. På grund af deres brugervenlighed mange campister nu placere dem om deres campingplads at give synlighed, sikkerhed, sikkerhed og til at markere deres territorium. Når den campingtur er slut, er lysene trukket fra jorden og kastet ind med de andre gear.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com