Arbor størrelse for en Felker TM-75 flise så

November 8

Felker TM-75 flise saven er transportabel og kommer med ni vinkel guider. Saven er designet til at tillade tilers og andre professionelle entreprenører til at udføre flise skæring on-site, snarere end kun i en butik, hurtigt fremskynde flise installationstiden. Saven vejer cirka 36,5 pounds eller 16,5 kg.

Flise skæring

I modsætning til en standard gering sav har en flise saw blade og rotation specielt designet til effektivt skære fliser. Mange typer af flise er mindre holdbare end træ og kan bryde nemt under opskæringen. En flise så sikrer en præcision skære på fliser, hvis de anvendes korrekt på en række forskellige vinkler.

Arbor

Arbor sidder på et skærebræt og har en lang, smal kløft at give mulighed for en lineær nedskæring. Arbor's størrelse bestemmes generelt af størrelsen af savklinge. Felker TM-75 flise så kommer med en standard arbor størrelse 5/8 inch eller 15,9 millimeter. Dybden af snittet det gør er 1 5/8 tommer eller 41 millimeter. Alle Felker flise Save kommer med en standard arbor størrelse af 5/8 inch eller 15,9 millimeter, undtagen FTS-50 transportabel 5-tomme flise så. Arbor på denne Felker model foranstaltninger 7/8 tommer eller 22,2 millimeter.

Patenteret funktion

Felker flise så har en guide bar med selvrensende valser for at sikre en præcision skære. Den patenterede guide sikrer guide ruller ikke blive kage med snavs. Andre Save kræver rutinemæssig vedligeholdelse til at rense dias lejer. Hvis side lejer ikke rengøres regelmæssigt, kan flise saven blive beskadiget, påvirker snittet.

Andre funktioner

Et ¾-hestekræfter så, model TM-75 tilbyder 4,5 ampere og kører på 3.300 rotationer pr. minut. En folde stativ kan købes med saven til at tillade brugere at skære med sav mens stående. Vingens kapacitet er 8 inches, eller 200 millimeter. Felker fremstiller en bred vifte af andre Save, herunder hånd sav, jernbane Save og sten jernbane Save.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com