Arch landskabspleje

July 26

Arch landskabspleje

En bue kan være en attraktiv tilføjelse til landskabspleje ordning, giver højde og visuel interesse. Den naturligt buede form blander godt med det naturlige flow af en gården eller haven, at skabe en blød fornemmelse. Du kan bruge en bue som en standalone vare eller at ramme en anden landskabspleje stykke.

Klatring vinstokke

Buer egner sig godt til klatring vinstokke og blomster, især hvis de er lavet af latticework. Installere en bue på et sted, der får nok sollys og plante vinstokke eller blomster, så de vokser op og gennem brædderne. Dermed kan du forbinde buen til den naturlige følelse af landskabet.

Springvand

For en dramatisk haven erklæring, skal du bruge en bue for at ramme et springvand i din værftet eller haven. Installere et lille springvand, der vil passe under buen med plads nok til at gå udenom. Sætte i buen over springvandet og bruge sten eller en seng af blomster rundt i bunden. De bløde buer af vand vil efterligne form af buen, at skabe en behagelig symmetri.

Skjulte Garden

Skabe følelsen af en long-lost haveområde ved at placere buen i midten. Sætte bue i første, giver plads til basen for at være en fast bestanddel i jorden. Plante blomster og buske, så de vokser op omkring bunden af buen, der dækker siderne og skabe en vilde udseende. For at opretholde den strukturelle integritet af buen, give planterne en smule af rummet omkring bunden så de ikke svække træ.

Siddemøbler

Sætte buen på basis af brosten eller brolægning mursten, at skabe et afrundet med en kant af blomster. På den sten terrasse, sat i et lille bord og stole. Du kan også sætte området i et hjørne af gården for et beskyttet look eller center for en mere dramatisk effekt. Buen vil skabe en historiebog følelse, der kan låne en luft af gammeldags Romantik til plænen.

Arch og hegn

Bruge en bue til at oprette en dramatisk indgangen til en gården eller haven. Placer buen direkte over en gangbro, fortrinsvis i udkanten af værftet. Installere et hegn på enten side, der forbinder direkte til siderne af buen. Du kan også sætte i vinstokke omkring buen, så besøgende har sans for under svangen at gå ind i et bur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com