Året rundt pleje af Amaryllis

April 23

Året rundt pleje af Amaryllis

Amaryllis ligger en blomstring pære, der producerer prangende, trompet formede blomster i vinter. Det er hjemmehørende i tropiske og subtropiske områder, men vokser med held i løbet af året i ethvert klima, når visse voksende betingelser er opfyldt.

Vinter

Vand amaryllis sparsomt mens i flor. Når blomster falmer, skæres stilken 1 til 2 inches over pæren. Placer planten i en solrig, sydlige vindue. Vand når jordoverfladen tørrer, og foder hver måned med en all-purpose gødning.

Forår og sommer

Flytte din amaryllis, udendørs når frosten er gået. Placer pæren i en skyggefuld plet i 2 til 3 dage, og derefter gradvist flytte det ind i delvis til fuld sol. Vand når jordoverfladen tørrer, og foder hver 2 til 4 uger med en all-purpose gødning.

Efterår

Stop befrugtende amaryllis i slutningen af September og bringe indendørs. Fremkalde vækstdvale ved at placere planten i en cool, dim placering og tilbageholde vand. Når bladene brune, afskære dem og løfte pære fra jorden. Gemme pæren i en 50 til 55 grader Fahrenheit placering for 8-10 uger, indtil en ny stilk fremgår. Repot pære i frisk jord, vand og sted i en solrig vindue om genvækst og blomstrende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com