Arkansas plantning zoner

June 21

US Department of Agricultures plante hårdførhed zone kort opdeler USA i plantning zoner defineret af den gennemsnitlige årlige lav temperatur. Arkansas krydser tre zoner. Sammenlign hårdførhed af planter til kortet for at finde ud af, hvis de vil vokse godt i din region.

Identifikation

Gennemsnitlige årlige lave temperaturer kan varierer meget på tværs af en stat. For eksempel, spænder den gennemsnitlige årlige lav i den nordvestlige spids af Arkansas, i subzone 6a, fra-5 grader til-10 grader Fahrenheit. Derimod varierer den gennemsnitlige årlige lav i det sydlige Arkansas, der ligger i subzone 8a, fra 10 til 15 grader.

Geografi

Arkansass tre plante hårdførhed zoner---6, 7 og 8---repræsenterer fem produktionskarakteristika: 6a, 6b, 7a, 7b og 8a. Ingen del af Arkansas er i subzone 8b.

Den nordlige del af staten, der omfatter byer som Hope Springs og Fayetteville, ligger i produktionskarakteristika 6a og 6b. Den midterste del, herunder Little Rock, Jonesboro og West Memphis, skræver zone 7a og zone 7b. Den sydlige region, der omfatter håb og Texarkana, er i zone 8a.

Overvejelser

Som bemærket af University of Arkansas kooperative Extension Service, skal den høje gennemsnitstemperatur, jordtype og mange andre miljømæssige forhold tages i betragtning---sammen med den gennemsnitlige årlige lav temperatur---når du forsøger at bestemme hvad du skal plante.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com