Arkitektoniske ideer til indvendige kolonner

October 3

Arkitektoniske ideer til indvendige kolonner

I det antikke Grækenland, arkitektoniske kolonner havde fem stilarter som defineret af renæssance forfattere og arkitekter som Serlio og Vignola. Toscanske og doriske søjler blev set som maskulin mens kolonnerne ionisk, korintiske og composite indslag hvad blev betragtet som feminine egenskaber med slanke, proportional kolonner og ornamentik. Du kan medtage kolonner i din egen Boligindretning til at tilføje et element af klasse, storhed eller symmetri.

Gøre det en Centerpiece

Hvis du sidder fast med en lejlighed med en stor kolonne kører ned midt i et værelse, eller du ønsker at tilføje en iøjnefaldende diskussion stykke, kan du bruge en malet eller mønstrede kolonne. Kolonnen kan males en fed farve til dramatisk kontrast til væg eller molding farver. Hvis du leder efter noget mere struktureret end en fast farve, kan kolonnen dækkes i en rig tapet med en geometrisk eller blomster mønster. Nogle tapet kommer med en brokade-lignende tekstur i hvid, som du kan male over for en subtil mønster. Kolonnen kan også være dekoreret med et landskab eller naturalistisk scene ved hjælp af væg decals. Fugle, elefanter eller blomster kan placeres i bunden eller dækker hele kolonnen. Decals kommer i sort og en vifte af farver.

Rækker af kolonner

Brug den fysiske placering af din indre kolonner til at fremhæve pladsen. Tre til fire kolonner placeret ved siden af hinanden i en linje kan forlænge et værelse eller opdele en lang, snævre rum, der virker særligt godt i dividere boligarealer fra dining rum hvor design kan være mere formelle end resten af hjemmet. En moderne effekt ved kolonner kan være kvadratiske og paneled med metal eller glat, lys-færdige træ som bambus eller teak. Runde kolonner giver kontrast til et værelse med skarpe vinkler. Når venstre simpel, uden ornamenter, arbejder de også godt i et moderne design.

Enkelt kolonner og par

Hvis du har en tom hjørne, hvor du simpelthen ikke kan placere et stykke af møbler på grund af dens uregelmæssige størrelse, kan en enkelt kolonne fungere godt. I stedet for at installere det, kan du blot købe et "stand alone" kolonne kan du flytte senere hvis du omarrangere rummet. Hvis du vil have noget mere symmetrisk, kan du bruge to kolonner på hver side af en åben værelse partition for en æstetisk, der efterligner udvendige søjleformede arkitektur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com