Arkitektoniske renæssance Molding

September 25

Renæssance arkitektur begyndte i Italien, især i kulturelle centre såsom Firenze, og spredes gennem resten af Europa i 1200 til 1400-tallet. Stil bag renæssancearkitektur ændret indtil en række forskellige temaer opstod i Italien, Frankrig, Tyskland og andre lande. I dag kan disse typografier bruges i hjem design til at give træ eller gips forme en mere udsmykkede eller autentiske udseende. Flere støbning projekter kan drage fordel af renæssancen stilarter.

Grænser

Et renæssance-stil grænsen kan tilføje en udsmykkede tema for den simpleste type projektets uden at kræve en omfattende remodel. Nogle vægpaneler omfatter indbygget grænser, men du kan købe rammer og støbning tilføjelser i Renaissance-stil. Typografien er defineret af indviklede dekorative arbejde på hjørnerne med blomster eller symbolske udskæring. Mens gips eller træ er fælles materialer, kan de males mørkere dem eller gøre dem ligner metal.

Udskæringer

Hvis din arkitektur planer omfatter allerede ændre værelser eller vægge, kan du give det eller de rum en renæssance udseende ved at tilføje gips udskæringer. De støbte udskæringer er defineret ved deres sirlige udseende, og ofte de er lavet til at ligne træ eller murværk. Carving virker godt på pejs omgiver og døråbninger.

Kolonner

Renæssance kolonner kan være et nyttigt supplement i udvendige projekter. De fungerer godt som dele af porches og døråbninger. Ægte sten kolonner kan være dyrt og vanskeligt at installere. Gips molding, dog, er en fælles indstilling og fabrikanter fremstiller renæssance-stil søjler klar til anvendes sådanne steder. Kolonnerne har en foret og omhyggeligt indrammet udseende, der giver genlyd ældre græske og romerske stilarter.

Andre projekter

Mens grænser eller rammer og kolonner er grundlæggende måder at give et hus en renæssance stemning, kan mange andre molding elementer opnå samme effekt. Arkitektoniske planer til terrasser, fundament vægge og lofter kan indarbejde udskårne støbning for at oprette et igangværende tema. Støbning kan også installeres på vægge og lofter, der er allerede bygget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com