Arkitektoniske retningslinjer for en Pergola

July 27

Arkitektoniske retningslinjer for en Pergola

En pergola er en vandret gitter-arbejde støttet af fire eller flere stillinger eller kolonner. Planter er uddannet til kronen på taget af pergola for tiltrækningskraft og tilføje skygge. En gangbro er næsten altid placeret nedenunder den "grønne" tag.

Højde

Da en pergola er ledsaget af en gangbro og undertiden opholdsområde nedenunder struktur, er højde en vigtig overvejelse. En pergola skal derfor være høj nok til, at enhver person kan gå nedenunder, men overhead gitter ramme bør være i en højde, der gør det muligt for besøgende at nyde synet og duften af vegetationen.

Lodrette stillinger

Loft gitter arbejde skal støttes af mindst fire stillinger, en i hvert hjørne. De fleste moderne pergolaer vil sandsynligvis blive bygget med træ, men en murværk supportsystem kan installeres såvel. I begge tilfælde kræves en fod for hver kolonne. Større strukturer vil har brug for flere stillinger, beliggende langs de udvendige kanter for yderligere support.

"Grøn" Tag

Taglignende struktur skal være stærk nok til at holde det levende plantemateriale. Designere burde holde inde indre at over tid, vinstokke og vegetation vil vokse og tage på i vægt. Også skal designeren justere tag medlemmer så åbningerne er lille og planter kan nemt vokse på tværs af toppen af pergola.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com