Arkitektoniske specifikationer for interiør fransk dør

September 10

Arkitektoniske specifikationer for interiør fransk dør

Franske døre er en favorit indvendige døren type for mange husejere og designere. Dørene kan opdele rum og åbne elegant uden akavet sweep enkelt låger. Der er mange stilarter og funktioner af indre franske døre, der kan defineres ved at angive døre dimensioner, byggeri, finish, hardware og accoutrement.

Dimensioner

Indvendige franske døre er angivet ved deres ru åbning og klare åbning dimensioner. Ru åbningen er størrelsen givet til tømrere til at give for installation af dørkarmen. Klar åbning er den dimension, gennem hvilken en person kan passere. Dørene står mindst 6-fod-8-inches høj og åbningerne er 2 - 6 fod bred. Ru åbning dimensioner er normalt 1 1/2 til 3 inches større end klar åbning dimensioner.

Byggeri

Fransk dør kan være hule kerne, solid kerne eller paneled konstruktion.

Hule kerne døre består af massivt træ skinner, eller vandrette indramning elementer, og stiles eller lodret indramning elementer, indsat med tomme felter, strimler eller gitre af plast, pap eller skrot træ.

Solid kerne døre har samme jernbane og stile ramme som hule kerne døre, men kernerne er indsat med træ eller partikel bord. Disse døre er meget stærkere og tungere end de hule kerne døre.

Begge hule og solid core døre har en fortløbende finer at skjule dørkarmen og infill.

Paneled døre har jernbane og stile rammer, men i stedet for infill, døre rammer er integreret med inset paneler. Disse paneler er træ tømmer, krydsfiner eller partikel bord. Dette er den mest traditionelle form for døren.

Alle tre typer af døren byggeri kan have windows sammensat af glaspaneler, kaldet lys. Paneled franske døre har ofte glas paneler i stedet for træ eller krydsfiner.

Finish

En fransk dør er angivet af finish også. Finish kan være premium, god eller lyd, afhængigt af de valgte udseende eller maling valg. Panelet dørene har ofte kun ramme og panel overfladen til at afslutte, så en højere kvalitet træ eller træ produkt bør bruges til disse døre.

Hardware

Hardwaren skal være angivet for indvendige franske døre. Dørhåndtag, låse og hængsler skal matche det indvendige rum og være passende til den dør brug. Hængsler skal matche de andre dør hardware og kan angives for forskellige typer af åbninger eller gynger. For eksempel, kan en fransk dør svinge i to retninger eller kun én, afhængigt af valget, hængsel.

Accoutrement

Andre elementer kan angives for en interiør fransk dør, herunder sparkeplader og stripping eller lydisolering. Der er mange elementer, der kan medtages i konstruktion og implementering af døren, afhængigt af dørens brug. For eksempel, kan franske døre til et badeværelse eller skab kræve kroge til beklædningsgenstande.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com