Årlige vedligeholdelse på Front-Loading vaskemaskiner

August 16

Årlige vedligeholdelse på Front-Loading vaskemaskiner

Årlige vedligeholdelse er en nødvendig opgave når du ejer en front-loading vaskemaskine. Udfører en række grundlæggende vedligeholdelse kontrol på din vaskemaskine vil sikre, at det fungerer for lang tid. At udskyde vedligeholdelse eller undlade at udføre vedligeholdelse på din front-loading vaskemaskine kan helt mindske Skives ydeevne og medføre det bryde ned.

Vand slanger

Inspicere vaskemaskines supply slanger til skade mindst én gang om året. Mens supply slanger er generelt lavet af et holdbart gummi, kan materialet forværres over tid. Faktisk har de fleste slanger, der kommer med en front-loading vaskemaskinen en levetid på kun fem år, ifølge reparation Clinic. Hvis du opdager en bule i slange eller kondens på ydersiden, erstatte de defekt slange straks for at forhindre, at den brister.

Udjævning

A front-loading vaskemaskiner spins til meget høje priser af hastighed, som kan påvirke den skive balance. Derfor, jo mere du bruger din skive, jo større chance for at det vil blive ujævn og vibrere fra manglen stabilitet. Læg en plan oven på vaskemaskinen. Hvis maskinen ikke er perfekt niveau på alle fire sider, justere dens nivellering fødder indtil vaskemaskinen er stabiliseret. Selv hvis vaskemaskinen er niveau, sikre, at hver af de låsning nødder på hver nivellering fod er stram til at forhindre, at fødderne ændrer holdning og forårsager front-loader bliver ubalanceret i fremtiden.

Døren pakning og tætning

En front-loading vaskemaskine er modtagelige for indsamling af fugt i døren folderne. Tør sæl og pakning efter hver vask belastning at forhindre skimmelvækst, og rengøre disse komponenter med et desinfektionsmiddel, som blegemiddel eller eddike til at fjerne bakterier og bakterier i folderne hvert år for at holde din skive frisk og ren.

Lint bakke

Hvis din front-loading vaskemaskine har en lint bakke, tømme det hvert år, og måske mere ofte, afhængigt af brugen. Henvise til din vaskemaskines brugervejledning oplysninger om rengøring lint bakke på din specifikke skive model på forsiden. Bakken lint er normalt placeret i konsollen center af omrører. Fjerne konsollen og tømme den. Hvis lint bakke er ikke i den omrører midterkonsollen, kigge efter det på toppen eller forsiden af vaskemaskinen. Trække bakken hele vejen ud af sit slot og skyl bakke med varmt vand før genindførte det tilbage i rillen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com