Armetale pleje & brug

February 14

Wilton Armetale Co., grundlagt i slutningen af 1800-tallet i Pennsylvania, stadig forbliver familiedrevne i det enogtyvende århundrede stort set corporate køkkengrej marked. Armetales håndlavede, metal servingware produkter har et rigt udsmykkede, fine dining flair, men selskabet insisterer de er lavet til at blive brugt, ikke gemt i en skuffe og glemt. Det vil ikke tage meget forsøg på at holde din Armetale produkter som skinnende og nyttigt som dag du bragte dem hjem.

Typer

Armetale køkkengrej fremstiller en lang række nyttige produkter, hovedsageligt i metal, der gives almindeligvis som bryllup gaver. Fra tjener fade, skåle og Bægere til sølvtøj, Bordskånere og salt/peber shakers, er selskabets metalware enten kringlet mønstrede eller blot prydet, alt efter prisen. Virksomheden gør også nogle glas--hovedsagelig shot glas. En anden nyere produkt er metal grill pladerne, som komplette måltider kan være forberedt på en indendørs eller udendørs grill og derefter serveres uden at blive overført til et andet fad.

Rengøring

Armetale anbefaler simpelthen rengøring sin Serveringsgrej med et mildt rengøringsmiddel og skylle det med varmt vand, derefter håndklæde udtørre den. Læg ikke Armetale produkter, med undtagelse af glas, i opvaskemaskine, da finish kan blive ødelagt af overeksponering for kemikalier i kommunale vandforsyninger.

Bruger

Armetale Serveringsgrej kan placeres i ovnen for at varme fødevarer og i køleskab eller i fryseren til køling fødevarer før opbevaring. Når du er færdig ved hjælp af din Armetale Serveringsgrej, dog placere enhver sidesten mad eller væske i plastbeholdere før opbevare det i køleskabet i lange perioder. Fedtsyrer i mad, især kan skade metal efter længere tids eksponering. Dette er en fælles forholdsregel med mest metal køkken eller spisestue redskaber.

Polering

Hvis farvningen opstår på grund af surhedsgraden af fødevarer eller utilsigtet gang i opvaskemaskinen, er en enkel rettelse tilgængelig. Lav en pasta af bagepulver og vand, og gnid det på Serveringsgrej jævnt med en klud eller svamp. Skyl og håndklæde tørre stykket. Derefter, hvis nogen pletten rester, købe selskabets Armetale polsk for at løfte den resterende rest og returnere produktets oprindelige glans.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com