Armstrong tvunget luft ovn problemer

October 10

Armstrong tvunget luft ovne er generelt temmelig pålidelige, men som med enhver opvarmning eller køling apparat, problemer kan forekomme lejlighedsvis. Mange spørgsmål, der opstår stilken fra behovet for at rense eller opretholde ovnen korrekt, selv om nogle gange professionel service eller reparation fra Armstrong vil være behov for. Undersøgelse af ovnen problem kan hjælpe med at identificere hvad der sker og hvordan man kan løse problemet.

Luftfilter

Et af de mest almindelige problemer med varmluft ovne er et snavset filter. Filteret skal rengøres eller udskiftes regelmæssigt for at sikre ordentlig luftstrøm og varme. Afbryd strømmen til Armstrong ovn først og åbne adgangspanelet vigtigste. Frigive filter klippene og fjerne filteret fra ovnen. Kig på siden af et filter for at se, hvis filteret skal være erstattet ("engangs") eller renset ("Permanent"). Vask filteret med koldt sæbevand vand og skyl grundigt. Lufttørre filteret og flytte i ovnen med pile i retning af luftstrømmen og erstatte filter klip. Luk adgangspanelet vigtigste fast og vende tilbage strømmen til ovnen.

Obstruktion

Varmluft ovne kræver ordentlig ventilation for luft flow, så tjek det omkringliggende område omkring ovnen for objekter, kasser, møbler eller noget andet, der kan blokere for lufthullerne. Gå gennem hjemmet og inspicere alle indtag og rest luft ventilationsaabninger sikre ventilationen er åben og ikke dækket med møbler eller andre elementer.

Termostat

Når Armstrong ovnen ikke er slå som forventet, kontrollere de vigtigste afbryderen på ovnen og sikre, at kontakten er indstillet til "On." Sæt termostaten til "Varme" og øge temperaturindstilling på termostaten ved 5 til 10 grader. Tillad ovnen mindst 10-15 minutter til at starte og begynde at varme i hjemmet.

Service

Alle ovne bør undersøges og renset af en professionel mindst en gang om året, især hvis der er tegn på korrosion, rest belægninger eller rust. Åbne adgangspanelet og bruge en lommelygte til at kigge ind, hvis ovnen ikke er blevet renset eller inspiceret for nylig. Kontakt Armstrong, hvis der er nogen tegn på skader, utætheder eller blot til at planlægge en inspektion og rengøring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com