Armstrong Vinyl plankegulv gulve specifikationer

March 12

Armstrong Vinyl plankegulv gulve er en af de nemmeste DIY projekter til en boligejer at forsøge. Denne gulve leveres i flere bredder, efterligner faktiske træ og funktioner affasede kanter og ender. Plankerne er bundet sammen med en overlappende kant af lim og ikke anbringes direkte på gulvet. En 1/8-inch ekspansion hul på kanten af væggene er dækket over med støbning naglet til væggen. Det er vandtæt og let at vedligeholde én gang installeret, gør det et logisk valg for ethvert rum i hjemmet.

Typer

Vinyl plankegulv gulve leveres i en bred vifte af typer, der ligner ægte træ. Du kan vælge fra en finish i Birk, forårsblomst, ahorn, fyrretræ, eg, valnød, hickory eller bambus.

Glans

Lav gloss er den mest populære, men der findes flere sorter, der tilbyder en højglans-finish.

Dimensioner

Alle sorter af Armstrong plankegulv gulve er 48 inches i længden. Bredde varierer afhængigt af træ mønster valgt. Bredder spænder fra 3 inches op til 6 inches.

Installation

Dry-fit området først. Lægge plankerne parallelt med den længste væg i rummet, og arbejder i et venstre mod højre-mode. Plankerne er bundet sammen af en selvklæbende strimmel, der overlapper planke ved siden af. Det er en "flydende" gulv, hvilket betyder at det ikke er bundet til undergulvet under den. Rækker skal fordeles.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com