Årsagen til GE køleskab ikke køling

August 5

GE har en bred vifte af køleskabe fås i repertoiret med flere funktioner, der varierer fra model til model, selv om de fleste af sine køleskabe arbejde på samme måde. Når dit køleskab ikke cool længere, nogle dele af den afkøling samling kan have fejlfungerede eller du måske har undladt at tage alle de nødvendige skridt til at forberede køleskabet for første gang brug. Fastslå, om dit køleskab har et alvorligt problem, du kan ordne.

Forkert tilstand

Køleskabe fra GE kommer med to alternative transportformer--showroom mode og diagnostiske mode. Tilstanden showroom simpelthen tænder på køleskabet uden at tænde den afkøling forsamling. Køleskabe serviceret for nylig fire diagnostiske mode. For at løse begge problemer, skal du frakoble dit køleskab for omkring 30 sekunder, og sæt det i igen.

Uagtsomhed

Kontrollere, om du har glemt at tilslutte køleskabet eller indstillet dens temperatur. Folk glemmer ofte at gøre disse ting, når de køber et nyt køleskab. Når du tilslutter en ny køleskab, skal du muligvis vente mindst en time for at køle ned til target temperatur, især hvis du har en varm omgivende temperatur i dit hus.

Forsegling

Check at se, om dit køleskab dør lukker korrekt. Kontrollere seal inde for døren for revner og læsioner. En dør, der ikke helt lukker eller en brudt forsegling utætheder luften udenfor og lade ikke køleskab cool produkter effektivt. Erstatte sæl, hvis du finder det brudt, og niveau dit køleskab, så den læner tilbage lidt hvis døren ikke lukkes. Døren skal tæt på egen hånd uden din indgriben.

Køling forsamling

Dit køleskab er køling forsamling fungerer effektivt, hvis ingen andre objekt blander sig med det. Holde på bagsiden af dit køleskab en passende afstand--mindst 1 1/2 inches--fra nogen vægge. En ice oprustning på væggen bag dit køleskab peger på et køleskab placeret for tæt til væggen. De fleste GE køleskabe har en defrost cyklus også. Vent cirka en halv time og tjekke hvis køleskabet køler ovenpå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com