Årsager til huller i trægulv

June 7

Årsager til huller i trægulv

Der er en masse vedligeholdelse involveret i at holde dine trægulve i uberørt tilstand. Selv med omhyggelig vedligeholdelse, kan fugt, temperatur og alder forårsage huller mellem lamellerne af trægulve. Uanset grunden, små huller er acceptabelt for trægulve samtidig store huller kan forårsage snavs og sikkerhedsspørgsmål.

Problemet med huller

Nogle huller mellem trægulve er forventeligt, især i ældre boliger. Med tyndere huller, kan det største problem være snavs og støv, der får fast mellem brædderne. Det er svært at få dette snavs og det kan forårsage et problem med renlighed. Større huller i trægulve kan betyde at miste anbragte emner under hele gulvbrædder. Besøgende til hjemmet kan også skade sig selv, hvis hullet er for bred.

Fugt niveauer og trægulve

En stor synderen af hårdttræ gulv huller er fugt. Jo højere fugt niveau, jo større chance for huller. Hvor meget fugt dit gulv kan stå er baseret på træ samt belægning og bejdse. For eksempel, kan træ fra tropiske miljøer, som f.eks brasiliansk kirsebær trægulv, stå en højere fugtighed på grund af deres oprindelige miljø. Før du installerer trægulve, måle niveauet fugt og luftfugtighed i dit hjem. Hvis fugt niveauet er så højt som 8 procent, skal du muligvis vælge en anden form for gulvbelægning.

Temperatur og trægulve

Gennem løbet af året udgør huller i dit trægulv. Dette kan være bundet til årstidernes skiften og er helt naturligt. I de koldere måneder, vil træ kontrakten, forårsager huller mellem brædderne. Om sommeren vil varmen forårsage bestyrelser til at udvide, at udfylde hullerne. Et hul på et par millimeter i vinteren er en god ting, men noget større kan være på grund af et problem med træ.

Alder og trægulve

Over tid, kan trægulve warp og forårsage huller uden ordentlig pleje. Ældre huse med uopmærksom ejere vil have skadet træ gulve. Ofte, er der andre problemer med træ samt, herunder dry rot og termitter. Afhængigt af sværhedsgraden af problemet, kan en fuld hårdttræ gulv restaurering være nødvendig. En konsultation med en entreprenør vil hjælpe med at bestemme sværhedsgraden.

Om fastsættelse af huller

Som nævnt, små huller på 3 mm er normale for trægulve og behøver ikke at være fast. For at forhindre støv og snavs ind i revner, bruge en etage fugemasse en gang om året. For større revner og huller i trægulve, kan epoxy og knæk fyldstoffer være en midlertidig løsning. Nogle ekspert hårdttræ gulv konservatorer bruge tynde reb i mellem de store huller, fordi de udvide og kontrakt med træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com