Årsager til ingen varme i Maytag Over-the-Range mikrobølgeovn

January 5

Mikrobølgeovn Reparation kan være dyre, især hvis apparatet er uforsikret eller uden for garantiperioden. Fejlfinding din Maytag ovn fra home hjælper korrekte mindre problemer, så du sparer tid og penge i det lange løb. Nogle fejl, som resulterer i et tab af varme er relativt nemme at løse uden en stor investering af tid eller behovet for særlige værktøjer. I mange tilfælde ovnen er forkert konfigureret eller konfigureret, giver indtryk af at en fejl er opstået.

Annuller afrimning tilstand

Kontroller, at ovnen ikke er i afrimning tilstand når du begynder madlavning; varmen vil være utilstrækkelig til at tilberede din mad. Nogle ældre modeller er kontrolleret af en dial, som gør et uheld forlader mikroovn i afrimning tilstand for den næste cyklus lettere.

Annullere Demo-tilstand

Demo mode lader potentielle ejere bruge kontrolelementerne mikroovn i udstillingslokalet uden at starte magnetron. Du kan have ved et uheld engageret demo mode eller skiftede det til praksis ved hjælp af Kontrolpanel. Hold nummer 3-knappen for at annullere demo-tilstand og returnere ovnen til normal. Hold knappen igen for at genindtaste demo-tilstand.

Varme en kop vand

Placer 8 ounce (1 kop) stuetemperatur vand i mikrobølgeovn og varme på højt i to minutter. Væsken skal være varmt eller meget varm når cyklussen ender hvis magnetron fungerer korrekt. Kontakt Maytag, hvis vandet kommer ud af kulden.

Check for en fejlkode

Kontroller visning for en fejlkode som "PF." Disse koder angive et problem med en bestemt del af ovnen, såsom magnetron eller motor. Hit "Annuller" for at fjerne koden, og prøv ovnen igen. Du skal muligvis en tekniker at erstatte mikrobølgeovnen eller nogle af delene til at løse disse problemer, hvis fejlen returnerer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com