Årsager til understøttelse

January 13

Årsager til understøttelse

Understøttelse er den proces, hvorved de eksisterende grundlaget for en bygning er øget ved at fjerne jorden under det eksisterende fundament og erstattet med nyt materiale. Det er en farlig proces og kræver yderst i sikkerhed planlægning, og hvis det gøres forkert kan forårsage bygning til at kollapse. Der er en række årsager, der ligger til grund for en bygning.

Jordbundsforhold

Løs jord eller jord, der er tilbøjelige til at udvide og hævelse på grund af fugtighedsindhold kræver understøttelse. Dette er almindeligt kendt som nedsynkning, og dette kan beskadige bygningens strukturelle integritet alvorligt.

Bygning ekspansion

Hvis du beslutter dig for at tilføje en ekstra historie eller en kælder på en bygning, kan de eksisterende fonde ikke være nok til at støtte den nye bygning. Derfor for grundlag at sikre bygningen er understøttet.

Økonomiske fordele

En udvikler kan vise at understøtte en bygning, hvis han søger for at udvide forretningen men er afskrækket af høje jordpriser eller mangel på plads på eksisterende jord. Udvide en eksisterende bygning vil give yderligere indtægter og indtægter for udviklere på den samme jordstykke.

Træ hober

Nogle bygninger er konstrueret på træ bunker, der over tid kan henfalde og rådne væk, påvirker den strukturelle stabilitet af ejendommen. Dette efterlader bygningen tendens til nedsynkning og kan forårsage omfattende skader. Derfor ville understøtte blive brugt til at træde i stedet for de rådne bunker.

Dårligt Design

Undertiden bygninger er ikke designet ordentligt, og foundation dybde eller type kan ikke være nok til at støtte bygningen. Dette er kun realiseret når bygningen struktur begynder at svigte efter det er blevet bygget. Grundlag ville blive brugt til at styrke den utilstrækkelige foundation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com