Årsagerne til fugt uden for en køleskabsdøren

October 4

Årsagerne til fugt uden for en køleskabsdøren

Det er besværligt at finde vand indsamling på ydersiden af et køleskab dør. At komme til hjertet af problemet kræver undersøgelse af den køleskab funktion og kilde til vandet. I bedste fald kan indsamles fugt være kondens kommer fra en dør, der ikke var lukket ordentligt, da den køleskab lufttæt forsegling holder den kolde luft i og varm luft ud. Men hvis dette ikke er tilfældet, er der andre måder at løse fugt problemet.

Et beskadiget eller slidt pakning

En lukket køleskabsdøren ville altid have en luftspalte omkring det, ikke var det for gummipakning, der isolerer og sæler dør lukke. Der er endda en ekstra bounce, eller give, i paknings tykkelse, der gør det fylde i hullet omkring døren. Skader på døren pakning overtræder den lufttæt forsegling omkring køleskabsdøren.

En skarp genstand kan punktere pakning, eller kan opstå skader at det over tid fra slid og ælde, der forårsager sig hen til knæk eller split. Korrigere problemet med fugt uden for køleskab dør ved at erstatte en beskadiget pakning for at forsegle hul omkring køleskabet.

Et fugtigt sommer

Det er meget varmt og fugtigt, bliver barriere mellem den varme og kolde når kondens fugt indsamling. Isolering i og omkring køleskabsdøren skaber en tyk barriere mellem den interne koeleskabstemperatur og det ydre rum. Men når det er meget varmt og varmen varmer op uden for døren, dens materiale søger en temperaturligevægt med dens interne kolde side.

På denne tid af året danne kondens på noget, der er koldt på vrangen og varme på ydersiden. Bemærk kondens på håndvask og badekar hane, på haveslangen og omkring klimaanlægget. Justere rumtemperatur og luftfugtighed til niveau, lavere, mere komfortable, og dette vil afhjælpe nogle af fugt på ydersiden af køleskabet.

En lækage

Fugt på ydersiden af køleskabet kan være et tegn på et utæthed i køleskabsdøren. Hvis is og vand strømmede ind i door skuffen, vil det overskydende vand drypper ned døren. En defekt vand dispenser kan medføre en langsom dryppe vand at sive ned i døren. Korrigere disse problemer omkring døren dispensere at rette fugt problemet.

Utilstrækkelig Ventilation

Kondens kan også opstå, når et køleskab ikke har tilstrækkelig ventilation rundt dens ryg og sider. Den køleskab motor genererer en masse varme, som det fungerer at holde den indre temperatur i køleskabet koldt. Når luften ikke må plads nok til at flyde ind og ud af køleskab mellemrum, enheden bliver varm og kondens formularer på dens ydre overflader. Meget ligesom fugtighed af sommer forårsager den kolde luft nogen fugtig luft mod hot døren og sidevægge at kondensere. Rette air flow problem ved at flytte køleskabet til et godt ventileret rum i køkkenet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com