Årsagerne til istapper uden for dit hjem

February 8

Årsagerne til istapper uden for dit hjem

Hængende som krystal gulerødder fra tagrender, er istapper fascinerende produkter af naturen. Hvordan de form er ikke raketvidenskab: flydende vand løber langs en kold overflade, indtil det fryser. Hvis det fryser på rette sted, og andre fryse langs den første dråbe, over tid vises en istap.

Ice dæmninger

Ice dæmninger er årsag til mange istapper hængende fra huse. Når sne bunker på taget og vejret forbliver kold, sne i direkte kontakt med tag kan smelte. Vandet løber ned af taget under tagskægget, beskyttet af tæppet af sne. Når vandet når den koldere eave, frigives det. Når handlingen gentages mange gange, en isnende pukkel former, der holder sne mod taget i stedet for at gør det muligt at smelte normalt.

Ice dæmninger og istapper

Istapper kan danne grund af voksende is dæmninger. Som is-dæmningen udvider, akkumulere vanddråber, i sidste ende strømmer fra overfladen. Vanddråber der frarøvet deres varme og blive knyttet til is-dæmningen, som tyngdekraften trækker dem nedad. Mange dråber hober sig på toppen af en anden årsag velkendte form af en istap.

At forebygge is dæmninger

Tilføj mindst en fod af ny isolering til loftsrum gulve eller øge ventilation til lofter til at reducere risikoen for is-dæmningen dannelse. Hvis isen dæmninger har allerede dannet, fjerne hovedparten af sne fra taget med en taget rake, hvor du kan sikkert klare akkumulerede sne fra jorden. Forsøg ikke at bryde op is dæmninger, hvis de danner som du kan nemt beskadige tagmaterialer, men at fjerne sne vil bremse deres vækst.

Hvornår istapper betyde problemer

Handling af smeltende sne og is dæmninger, der indeholder det kan medføre strukturelle skader til dit hjem. Sikkerhedskopieret vand kan sive ind i kviste eller ned dæksider af hjemmet. Disse harmløse vanddråber føre i sidste ende til betydelige rot træstolper og bjælker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com