Årsagerne til mikroovn vil ikke opvarmes

October 15

Årsagerne til mikroovn vil ikke opvarmes

Mikrobølgeovn er en hurtig, praktisk løsning til besværet med forberedelse og madlavning hot middage. De er populære apparater med studerende og store familier, hvor maden ofte skal forberedes hurtigt. Mikrobølgeovn bruge radiobølge teknologi udnyttes gennem en antenne, kendt som en "magnetron," for at skabe friktion mellem mad eller væske molekyler, forårsager dem til at varme op. Nogle mikrobølgeovn kan ophøre med at fungere korrekt, hvilket resulterer i apparatet kører, men undlader at producere al den varme.

Magnetron

Magnetron rør er ofte kilde til varme problemer i mikrobølgeovn. Før der kontrollere enhver reparation udført arbejde, garanti på din mikroovn. Mange virksomheder tilbyder 10 års garanti på magnetron rør, så du kan muligvis få det repareret professionelt gratis. Ellers Tag mikroovn derefter kabinettet bageste med en skruetrækker. Find rør inde i mikrobølgeovnen og tjekke det for Brænd mærker. Et brændt rør ikke normalt kan repareres og vil kræve udskiftning. Et rør, der ikke vises brændt bør testes af en kvalificeret tekniker til at se, hvis det kan repareres.

Højspændings kondensator

En mikrobølgeovn kondensator holder elektricitet som apparatet kører. En funktionsfejl kondensator kan føre til mikrobølgeovnen ikke varme, sammen med en irriterende summende lyd. Teste kondensator ved først afbrydes strømmen derefter fjerne ledningerne fastgjort til kondensatoren. En kondensator med brænde mærker er normalt beskadiget repareres og vil kræve udskiftning. En kondensator kan testes ved at forbinde hver af sonder af et ohmmeter til kondensatoren terminal. Hver sonden bør give en læsning af uendeligt, hvis kondensator fungerer korrekt.

Power Diode

Diode i en mikrobølgeovn er en ensrettet vej, der kanaler elektricitet fra kondensatoren. En funktionsfejl diode kan undertiden være årsag til en mikroovn, der ikke vil opvarmes. Varme problem er ofte ledsaget af en høj summende støj. Du kan teste diode ved første unplugging mikrobølgeovn, frakobling diode fra kondensator og derefter måle niveauet af elektricitet inde i dioden med et ohmmeter. Ohmmeter kan afgøre, om elektriciteten i dioden flyder i én retning, som det skal. I de fleste tilfælde skal magnetron røret udskiftes så godt hvis dioden er beskadiget.

Sikkerhed

Afbrydelse af stikket fra din mikrobølgeovn til at foretage en inspektion kan ikke garantere sikkerheden. Selv en unplugged mikrobølgeovn stadig har elektricitet kører gennem dets komponenter, som kan føre til alvorlige elektrisk stød. Medmindre du har tidligere erfaring i håndtering af elektriske apparater, er det tilrådeligt at hyre en tekniker at teste komponentdele i stedet forpligter sig jobbet til dig selv. Nogen uden et grundlæggende kendskab til elektriske strømme og sikkerhed bør undgå test komponenter helt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com