Årstidens verandaen ideer

December 3

Udsmykning verandaen med sæsonvarer udtrykker din sans for stil. Ikke kun tilføjer det til det generelle udseende af dit hjem, det gør en erklæring om dig så godt. Om dens ændrede til at matche hver ferie, eller er sæsonbestemte og passende i længere perioder, skal din skærm giver en varm velkomst til gæster.

Grundlæggende

Til hoveddøren oprette traditionelle grapevine kranse komplet med årstidens dekorationer udgangspunkt til at dekorere din veranda. Vælg en stor krans og vedlægge små ornamenter med ledning. Loop wire rundt om pynten og vride i ryggen gør det nemt at ændre ornamenter med årstiderne. Nogle varer kan være gemt i krans uden hjælp af wire til at oprette det udseende og stil, du foretrækker. Tørrede eller silke blomster, der afspejler den sæson, tørrede blade eller små ornamenter er hurtige og nemme måder at dekorere en grapevine krans. Tilføje kontrasterende bånd for dramatisk effekt.

Overveje vægudsmykning at skabe den perfekte baggrund til din årstidens indretning. Billig plaques, tegn og årstidens billeder kan findes på dollar butik for et par dollars og hjælpe med at skabe et ensartet udseende.

Forår

Velkommen forår til dit hjem med spande eller kasser fyldt med lyse foråret pærer. En lyse display påskeliljer og tulipaner fejrer glæden ved foråret og tilføjer en strålende stænk af farve. På rækværk, foring trin eller simpelthen placeret ved siden af hoveddøren, løfte blomster i flor spiritus og velkommen forår.

Sommer

Sommeren er tid til at lysne din veranda med levende blomster i en række forskellige beholdere. Lille birdhouses gemt mellem blomster oprette en finurlig display, mens hummingbird foderautomater hang fra eves give timers nydelse og tilføje blændende farve. Bruge rækværket til at vise favorit haven figurines, altankasser fyldt med flydende blomster eller dekorative elementer, der supplerer dit grundlæggende indretning. Tilføje en stor messing vinden kime. Ikke alene er disse attraktive, de giver den blide musik af vinden, så godt.

Efterår

Velkommen til efteråret med lyse orange og gul. Pryde din veranda med statelige solsikker, lyse orange græskar og fugleskræmsler. På et lille bord i nærheden af døren, vise flerfarvede græskar, buketter af tørrede blomster og frø bælg til at øge den naturlige skønhed i efteråret.

Cornucopias fyldt til bristepunktet med haven høst, store vaser af tørrede blade og baller hø alle vidunderlige efterår indretning og give den perfekte kulisse til mindre genstande.

Vinter

Stedsegrønne kranse med ferie ornamenter, spande af stedsegrønne sprays og store skåle af grankogler velkommen vinter og feriesæsonen. Stedsegrønne swags draperet fra eves og loopes omkring bjælker på din veranda giver en flot kontrast til en frosne landskab. Tilføje lyse rødt bånd for at give ferie juble.

Spraymaling skåle sølv og fyld op med en bred vifte af kogler og frø bælg. Binde op med et rødt bånd og vise på et bord eller på rækværket. Male skovle og spande sølv eller guld og bruge til at holde stedsegrønne grene, kviste af holly eller overdimensionerede slik Stokke.

Tin lanterner, flimrende stearinlys og hængende lys skaber en indbydende indgang til dit hjem på mørke vinteraftener.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com