Asclepias Fascicularis insekticid

January 26

Asclepias Fascicularis insekticid

Asclepias fascicularis eller "Kronløs milkweed" er et medlem af familien milkweed, som numre over 3.000 arter. Kronløs Milkweed er en indfødt plante, der vokser godt i USDA hårdførhed zoner 7 til 10. Asclepias fascicularis har en høj tolerance af varierende haven forhold, hvilket gør det en værdsatte hjemmehørende arter til udplantning i USA. Kronløs milkweed værter gavnlige insekter herunder monark sommerfugl, overveje så muligheder og konsekvenser omhyggeligt før brug af pesticider på anlægget.

Kemiske insekticider og gavnlige insekter

Kemiske pesticider og insekticider gør ingen sondringer mellem sande skadedyr og gavnlige insekter. Selv i brugen af organiske fejl mordere som diatoméjord har morderen samme effekt på alle nyankomne. Gavnlige insekter kan være en del af en havens skadedyr management plan; ved at skabe et økosystem, der understøtter insekter der spiser andre skadedyr eller at bestøve dine planter, du øge sundheden for din have og udkonkurrere skadedyr arter uden brug af kemikalier.

Milkweed Management

Kronløs milkweed vært Monarch butterfly larver, milkweed bugs, og og milkweed beetle. Trods deres brug af denne plante, disse bugs sjældent hvis nogensinde forårsage store skader eller truer livet i milkweed. De kan faktisk holde milkweed under kontrol, så det kan vokse og sprede mere aggressivt end gartnere ønsker. Kronløs milkweed kan også tiltrække aggressiv hvepse, der spiser andre, mere skadelige skadedyr.

Indstillinger

Kronløs milkweed er modtagelige for svamp og kan dø tilbage ret tidligt i sæsonen på egen hånd. Hvis du er bekymret for sundheden for dine planter, tage disse spørgsmål i betragtning før antages det, at symptomerne på sygdommen er insekt-relaterede. De fleste gartnere vælger at undgå brugen af pesticider på eller omkring milkweeds. Hvis du er bekymret for stort antal insekter, fjerne blade strøelse i vinter at minimere overvintre æg spredning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com