Asfalt, tagdækning helvedesild Basics

November 2

Hvis tilstanden af dit tag har nået et punkt, at du behøver at gøre noget ved det eller risiko for vandskade, tag din bygge selv. Asfalt helvedesild er forholdsvis let at installere og normalt billigere end andre tagdækningers, som fliser eller træ shakes. Som med ethvert hjem forbedring job, nogle gør det selv-erfaring aldrig gør ondt, og gøre bekendt dig selv med processen før du prøver det.

At fjerne eksisterende helvedesild

Integriteten af den nye asfalt helvedesild på dit tag kan afhænger helt af hvad der er nedenunder dem. Flad, tag selv beklædningen er omfattet i frisk filt papir er en ideel base for asfalt helvedesild, men der kan opstå problemer fra shingling direkte over eksisterende helvedesild. I nogle tilfælde shingling over andre helvedesild kan være acceptabelt, men check lokale bygningsreglementer først som dette kan ikke tillades. Hvis det nuværende tag lægger pæn og flad, og du primært tilføjer endnu et lag af helvedesild af kosmetiske grunde, kan du slippe af sted med shingling over nuværende helvedesild. Hvis dit nuværende tag lækager eller helvedesild er krøllet og ujævn, kan du spørge til ulejlighed ved at dække op gamle helvedesild med nye.

En gammel tag kan blive revet af træ kappematerialer ved hjælp af en rullesten fjernelsesværktøj til rådighed i hjemmet Centre. Du kan også bruge en skovl, der har en flad kant, selvom det ikke måske er så effektive. Placere tarps på jorden rundt om bygningen til at fange alle snavs. Og Anbring beholderen eller trailer, som du vil trække tag snavs væk med tæt på bygningen, således at du kan pitch den gamle tagmateriale direkte ind i det, gør oprydning indsats lettere.

Rullesten underlag

Filt papir, også kendt som tjære, er den sædvanlige produkt for en asfalten rullesten underlag. De følte papir giver en ekstra barriere mellem træ tag beklædningen og helvedesild. Tar papir kommer i store ruller og er hæftet til træ kappematerialer på langs. Det første stykke nederst på skråningen af taget, mens gælde yderligere stykker efter behov af overlappende den tidligere stykke et par inches.

Starteren Strip

Asfalt helvedesild har faner, der skal udlignes fra fanerne på tidligere kursus helvedesild, der holder vand og luft fra at komme under tag og gå på kompromis med det. Også, tar papiret ville blive udsat, hvis mellemrummene mellem fanerne på helvedesild ikke overlapper den forrige kursus af helvedesild, hvilket er grunden til en forret strip skal bruges på det første kursus for helvedesild på taget. Uden bånd, ville være udsat tar papir mellem fanerne på det første kursus, da der ikke er nogen tidligere løbet af helvedesild overlapper. Længder af starteren strimler kan købes, eller du kan lave din egen ved at afskære fanerne af flere helvedesild. Smid ikke væk fanerne som de kan bruges som en højderyg cap senere.

Rullesten kurser og Cap

Rækker af helvedesild, kaldet kurser, er derefter naglet starter fra den nederste kant af taget opad. Du kan måle og skære helvedesild på taget som du ender farten, eller bare forlade udhæng og skære det ud for alle på én gang med en hobbykniv jo helvedesild har været naglet ned. Søm helvedesild ned ved hjælp af galvaniseret tagdækning negle der forhindrer rust. Bruge cutoff faner fra helvedesild som ridge cap. Søm ned fanerne langs tagryggen, overlappende negle i den sidste fane, som du går. Placer en lille dab af tagdækning tar over søm i den sidste fane på højderyggen at gøre det vandtæt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com