Ashley træfyrede komfur oplysninger

April 8

Ashley brændeovne er synonymt med de klassiske, støbejern brændeovne fra gamle dage. De er et populært valg for håndværk, pålidelig varme og design, der koordinerer godt med retro stilarter og design præferencer. Ashley komfur stil valg omfatter klassiske fritstående enheder, såvel som brændeovn pejseindsatser.

Historie

Ashley brændeovne har eksisteret siden 1905. Ashley fremstillet nogle af de tidligste brændeovne, som kunne kontrolleres indstillet. I 1978 opkøbes Martin Industries at afrunde sin portefølje af træ og trækul brænder brændeovne og opvarmning produkter. I 1990 ' erne, amerikanske komfur, en anden pioneer producenten af brændeovne og opvarmning udstyr, købt Ashley fra Martin Industries, og fortsætter med at sælge og distribuere ovne og varmeapparater under navnet Ashley.

Karakteristika

En Ashley ovnen er en arbejdsanstalt. En Ashley komfur med 45.000 britisk termisk enhed (BTU) kapacitet kan brænde nok træ til at generere varme nok til at holde 1.200 kvadratfod af rummet mere end varm og komfortabel. Ashley brændeovne er kendt for deres evne til at rumme træ logs så længe 20 til 24 inches. Yderligere varemærke funktioner af Ashley brændeovne omfatter lydsvag drift, på grund af solidt støbejern konstruktion, og aske pander, der er let at adgang og tom. Amerikanske komfur fortsætter med at overholde og ære gammeldags støbejern udseende, som er en del af Ashley komfur arv. Dette gør Ashley brændeovne et godt valg for dem, der ønsker at købe en ny træ brændende komfur, der stadig har det antikke, retro look.

Brug og stilarter

Ashley ovne bruges i boliger primært til opvarmning. Ashley tilbyder en vifte af fritstående brændeovne, der kan placeres i alle rum med god ventilation og tilslutning til en stovepipe eller skorsten. Der er også træ brændende komfur skær, som du kan placere inde i en eksisterende eller specialbyggede pejs. Fritstående enheder er gode valg til dekoration af en hytte eller fritidshus med et rustikt udseende, men komfortabelt vil opvarme et hjem indrettet i enhver stil.

Varme kapacitet

Ashley komfur modeller har som regel et tal, der nøje svarer til deres firkantede optagelser varme kapaciteter. For eksempel, er Ashley 2000 designet til at varme op til 2.000 kvadratfod af plads. Det genererer 89.000 BTUs på 100 kubikfod per minut. Brændkammeret inde holder logger op til 21 inches i længden; Det betyder mere tid sparker ud varme og mindre tid indlæsning af logfiler. Pejs indsætte tilsvarende er 2, 200i ("i" står for "Indsæt"). Det kan varme op til 1.800 kvadratfod og holder logger op til 18 inches lang. Pejseindsatser også kommer med en Arne surround-så Indsæt til at passe og koordinere godt med eksisterende Arner og murværk.

Komfur omkostninger

Ashley 2000 brændeovn har en listepris på $1,048 på USStove.com hjemmeside, og Ashley 2200i pejseindsats har en listepris på $1,273. Enhed priserne spænder fra $315 for en brændeovn til at varme op til 900 kvadratfod til $1.760 for en ovn, der kan varme op til 3.000 kvadratfod. Visse modeller kan kvalificere sig til skat rabatter og incitamenter. Ud over USA komfur, kan Ashley brændeovne og indsatse købes fra et bredt netværk af forhandlere landsdækkende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com