Asiatiske Home Decor ideer

July 29

Asiatiske home decor kredser om flow og harmoni. Inden for disse parametre, men har du masser af plads til eksperimenter og kreativitet. Du kan oprette en asiatisk tema i dit hjem gennem nogle enkle tilføjelser af tilbehør og illustrationer, eller du kan investere mere tid og penge i en full-home makeover. Husk at gøre ser din egen ved at tilføje iøjnefaldende samleobjekter, familiens arvestykker og fotografier på en måde, der fortsætter den indretning flow.

Paletten

Paletten asiatiske begynder med jordfarver. Alt fra let bejdset træ til dyb mahogni og rosenrødt kirsebær er hjemme i asiatisk design. Sort er et andet fælles element, ofte bruges som en markeringsfarve, som med sort lak rammer eller sorte detaljer i vægtæpper og tekstiler. Hvid er ikke så almindeligt, men cremer, elfenben, beige og andre falmede jordfarver er typiske. De fleste asiatiske interiør punch op hav af neutrale med nogle fed markeringsfarver, ofte røde, lyse blå, persimmon orange og dyb grøn.

Møbler

Asiatiske indretning stilarter har mange typer af møbler, men ofte består af det meste naturlige materialer som træ, sten, papir, bambus og ler. Møbler er solidt og godt udformet, men kan også være forholdsvis let, så stykker til ordnes nemt til forskellige anvendelser. Futon, der konverterer fra en sofa i en seng er et klassisk eksempel på denne tradition, som er trefløjet væg skærme, der konverteres fra at være vinduesafskærmning til rum dividers. Kabinetter, garderobeskabe og hylder indeholder ofte flere skuffer og hylder i forskellige størrelser, så du kan drage fordel af skjulte storage samt vise hylder. Lav, modulære møbler er populært, på grund af sin alsidighed og den måde, det giver plads til at være mere åben og naturligt lys til at flyde gennem indre.

Tilbehør

Asiatiske tilbehør er forskellige, lige fra kinesiske antikke keramik tibetanske væg ruller, japansk keramik skåle til koreanske tegneserie kunst. Tilbehør kan afspejle den asiatiske filosofi om yin/yang, sammenstiller kontrasterende stykker i en interessant tableauer. For eksempel, du kan indstille glat lak keramik på en ru rattan mat, eller lyse sort sten i en hvid tekop. Belysningen er en anden overvejelse, med lanterner, papir nuancer og gennemsigtige inventar giver hjemmets interiør en varm glød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com