Asiatiske jasmin pleje

July 22

Asiatiske Jasmin (Trachelospermum asiaticum) er vokset i USDA zoner 7 til 9. Det er let at dyrke, og en gang etablerede skaber et tykt tæppe af komposteringsprocessen. For at opnå en fuld bed ved udgangen af den første vækstsæson, bruge 1-gallon planter og placere dem hver 2 fod.

Identifikation

Asiatiske jasmin er en vin med små, blanke grønne blade og vener af en lysere grøn farve. Bladene forbliver grønne selv efter hårde fryser. Det er et rullende groundcover omkring 1 fod høj, også kendt som lille blad konfødererede jasmine. Dens blade producere en mælk-lignende latex når knuste.

Vand

Asiatiske jasmine er relativt tørke tolerant. Når der oprettet, stole på normale nedbør til at opretholde planten.

Sollys

Plante asiatiske jasmin i områder, der får fuld sol. I meget varme klimaer kræver planten halvskygge. Det vokser også godt i fuld skygge, hvilket gør det et godt valg for beplantning under træer hvor ingen græs vil vokse.

Slåning

University of Florida anbefaler slåning af jasmin en gang om året som ny vækst begynder (normalt i slutningen af vinteren) fremme ensartede vækst og luft cirkulation. Med brugen af en streng plæneklipper, kan du slå jasmin i enhver form og trimme kanterne lige. Klippe asiatiske jasmin på den højeste plæneklipper indstilling (3 til 4 inches).

Fordele

Jordbundsdække er et godt alternativ til græs. De er som regel tørke tolerant, der kræver mindre vand i varme klimaer end græs. Asiatiske jasmin har få, hvis nogen problemer med skadedyr eller sygdomme, er hjorte-resistente, og når der oprettet, ukrudt ikke kan trives under sin dækning. Stilke af asiatiske jasmin ikke klatre så det er et ideelt dække for under buske og træer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com