Asiatiske sengetøj Design Idéer

October 24

Asiatiske sengetøj Design Idéer

Asiatiske indretning er baseret på elegante og enkle elementer til fremme af fred, ro og balance. At holde rummet klart og overskueligt opfylder denne teori, og tillader dig at oprette et soveværelse, der beroligende og indbydende. Gennemføre temaet til din asiatiske sengetøj design vil øge virkningen af indretningen.

Rolig asiatiske indretning

Oprette en rolig asiatisk stil bed design med masser af fløde-baseret blomstermotiver. Bruger bleg lyserød, er bleg gul eller meget lys brun monteret og flad balancer en fremragende base for udsmykning tilbehør. Vælg en flad-stil sengetæppe til den største dækning, i et blomstermotiv med en cremet beige baggrund, skitseret med en slående mørk kant omkring to inches lang. De lyse og mørke farveskema er minder om romantisk asiatiske værelser. Holde puder til et minimum, har ikke mere end to eller tre til at opretholde det overskueligt aspekt af temaet.

Traditionelle asiatiske indretning

Traditionel asiatisk indretning er fyldt med mørke røde farver og rige grå og sorte trækul farver, med lille strejf af gul og lysere nuancer af rød smidt i. Vælg pulserende røde ark til sengetøj, med et overdådigt sort talsmanden for varme. Tilføje flere puder dækket i asiatiske-trykt materiale til at tilføje sofistikerede til bed design. Asiatiske udskrifter omfatter natur, kirsebærblomster og andre blomster eller lille fugl-tema designs. Bland prints, og rød og sort i hele tekstiler for den bedste effekt.

Naturlige asiatiske indretning

Vælge all-naturlige asiatiske sengetøj design med rig Bordeaux og cremet hvid. Kjole op en minimalistisk sengeramme med cremefarvede ark omkranset med en lille sort dekorative kant. En lacy design eller broderede blomster ville arbejde pænt. Tilføje en Bourgogne kast for varme og puder dækket i en matchende stof. For ekstra varme, skal du bruge en creme-farvet Sengetæppe med en blomstret og gren design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com