Asiatiske soveværelse udsmykning idéer

August 30

Asiatiske soveværelse udsmykning idéer

Dekorerer dit soveværelse med et asiatisk flair vil skabe et sofistikeret og afslappende pusterum. Udnyt bløde asiatiske tekstiler, såsom silke, at forvandle dit soveværelse til et behageligt og indbydende rum. Dekorere, ved hjælp af en rig farvepalette af røde og guld, og hænge kinesiske lanterner for at forbedre rummets atmosfære med blød belysning. Vise bonsai træer og zen haver at tilføje til det asiatiske udseende og til at skabe en følelse af fred og ro i dit soveværelse.

Kinesiske lanterner

Hænge dekorative papir kinesisk lanterne fra dit soveværelse loft, som vil skabe blødt, diffust lys. Du kan købe dem med hvidt papir eller med asiatisk-inspirerede symboler og udskrifter. Hvis du er kreativ, købe en hvid lanterne og nogle male og lave en one-of-a-kind design. Udskift lantern's almindelige hvide pære med en blød pink at kaste en varm glød over hele dit soveværelse.

Bonsai-træ

Tilføje sindsro til dit soveværelse ved at vise en bonsai-træ og en zen-have. Den gamle kunst beskæring en bonsai-træ er kendt for at fremme afslapning og indre fred. Forberede en plante pot og forankre træet på plads ved hjælp af wire og jord. Da bonsai træer er lille, kan du overveje at placere flere overalt i dit soveværelse.

Bambus møbler og Blinds

Erstatte dit Soveværelsesmøbler med bambus kommode, skrivebord eller seng hovedgærde for at skabe en autentisk asiatiske udseende. For at gøre dit hjem øko-venlige, vælge møbler, der var lavet med bæredygtig og kemikalie-fri bambus. Du kan også indstille ud en bambus rumdeler til at oprette en læsning krog eller et andet privat plads. Hænge bambus blinds at holde uønskede sollys og naturligt afkøle dit værelse.

Silke sengetøj og gardiner

Oprette en opulent, glamourøse stemning ved hjælp af silke sengetøj og vindue belægninger. Vælg tekstiler i rige asiatiske farver såsom guld og rød, og se efter mønstre inspireret af elegant kimonoer og gobeliner. Komplet udseendet af vise traditionelle silke pagaj fans på soveværelse vægge eller hængende silke jacquard lanterner fra loftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com