Asiatiske udsmykning idéer til køkkenet

November 11

Asiatiske udsmykning idéer til køkkenet

Der er mange forskellige måder at dekorere dit køkken til at oprette en asiatisk-inspirerede flare. Du bør mindst omfatte nogle af de grundlæggende aspekter af dit køkken i en asiatisk udsmykning ordning, herunder maling, kabinetter og køkken accenter. Du kan nemt indrette dit køkken for at indarbejde nogle asiatiske aspekter.

Maling

Oprette en grundfarve til dit køkken ved at male væggene en asiatisk nuance. Mørk rød bruges ofte i asiatiske kultur, men du kan bruge andre farver. Overveje hvilken slags accenter du vil føje til køkkenet og afgøre, om malingen farve vil tillade dem at flyde problemfrit på en harmonisk måde. Forskellige farver udsender forskellige tanker og stemninger. Kontroller, at du overveje, hvilken type af asiatiske køkken du gerne vil have. Ønsker du et roligt og fredfyldt madlavning miljø, eller vil du have en elektrisk, pulserende attitude i din madlavning plads? Maling er den mest effektive måde til at oprette din optimale køkken indretning.

Kabinetter

Male dine gamle frysere eller købe nye i en mørk jord-tone farve. Mørke farver er glat og vil tillade dristigere, lysere farver af din accenter at skille sig ud. Hvis du ikke ønsker at male eller udskifte din frysere alle sammen, kan du overveje at erstatte den forreste del af dine skabslåger med rispapir. Forsigtigt fjerne den midterste træ fra hver dør og sæt den til side. Måle den passende mængde ris papir og skære det ud med et hjælpeprogram kniv eller boks cutter, derefter placere den inde i døren. Hvis du allerede har glas midt på dine skabslåger, kan du placere rispapir direkte på glasset. Rispapir vil tilføje til den asiatiske fornemmelsen af dit køkken.

Accenter

Hjem accenter er rører at personliggør en plads. Som du udfylder dit køkken med asiatisk præg, Vær ikke bange for at bruge en lille smule af alting. Prøv dog at holde det simpelt og elegant. Du behøver ikke at være alt for omfattende i din dekorationer til at oprette din asiatisk tema. Bambus blinds kan bruges på windows, eller bambus sted måtter kan også bruges. Bonsai træer er en fantastisk måde at line windowsills. Du kan trimme dem så de passer til din foretrukne stil. Asiatiske skærme kan anvendes som værelse delelinjer, hvis dit køkken er stor nok. Du kan også bruge dem til at skjule en uskøn opbevaring hylde. Overvej at bruge dekorative fliser. Hvis du føler dig meget handy og ønsker at gøre en dramatisk ændring, kan du oprette en helt ny backsplash område med asiatisk tema fliser. For at holde det handy arbejde til et minimum, skal du blot placere brikkerne på køkkenborde, enten flade eller hælder op mod en væg. Du kan finde dekorative fliser på de fleste hjem forbedring butikker, men du kan også dekorere plain fliser dig selv med maling og kreativitet. Bruge spisepinde kunstnerisk som Bordblomster eller væg ornamenter. Papir lanterner kommer i mange forskellige farver, og du kan bruge dem til at fremhæve det farveskema, du har valgt til dit køkken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com