Asiatiske udsmykning idéer

November 15

Der er flere forskellige tendenser i asiatiske indretning. Nogle mennesker vælger dristige mønstre og farver i Indien, mens andre foretrækker at køligere look af japanske modernisme. Der er også den japanske tendens i haven arkitektur og den moderne kinesiske præference for sort lak og fed og rød. Der er også asiatisk fusion stilarter, som bruger supplerende elementer fra forskellige tendenser i regionen.

Enkelhed

Mange asiatiske interiør trække på det japanske begrebet "sabi," en filosofi, der favner en chik enkelhed. Interiør, der skaber denne følelse har skjulte storage for at holde rod ude af syne, rene linjer, lille udsmykning og en konvergens af kontrasterende egenskaber at fremkalder ying/yang. Du kan bruge en bred skål til at flyde en enkelt blomst i vand, sætte en tekstureret tatami mat mod en glat overflade, sætte et grundlæggende hvide lys inde i en ornamental lanterne eller placere glatte sten i en sand have.

Bruge tekstur

Din interiør kan funktionen supplerende jordfarver, cremer, hvide og strejf af grøn, guld eller rød, men en anden måde at tilføje visuelle kontrast er gennem tekstur. Placer slanke grønne planter i fajance Potter. Brug møbler og tilbehør, der har elementer af træ, bambus, sten, papir, keramik eller halm, som Shoji skærme og kurve. Glat lakeret retter og dekorative stykker ser fed på en åben hylde, der har en nødstedte finish. Kombinere store kurve, der har forskellige stilarter af vævning og forskellige materialer.

Indarbejde karakter

Meget af asiatisk design fejrer skønheden i den naturlige verden. Gennemskinnelige tekstiler og skærme tillader naturligt lys at sive ind i værelser. Haver er vigtige ikke blot for deres udendørs indstilling, men også for synspunkter, du kan have dem fra indvendige rum. Udvide det grønne temaet inde med stilke af bambus, grønne planter, blomstrende blomster i vaser, en vindueskarmen rock haven eller en lille springvand. Oprette et sted til at sidde og spise på verandaen med puder, et lavt bord og stearinlys til belysning.

Asiatisk Fusion

Pan-asiatiske stil er en vidunderlig måde at blande dine foretrukne elementer fra forskellige traditioner. Oprette et stilfuldt interiør med en indonesisk sofabord, der er udstyret med paneler med udskæringer eller indgraveringer, undertiden med mosaik flise bordplader. Hænge japanske parasoller og kinesiske papir lanterner som kunst. En kinesisk rulle maleri eller tibetanske vægudsmykning tilføjer visuelle pop.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com