Asparges Fern oplysninger

January 6

Asparges fern, asparges densiflorus Sprengeri, er ikke en bregne overhovedet, men er relateret til asparges. Dens tommer lang, nålelignende blade vises på tynde stilke sammen med små, stikkende torne. Asparges fern lyse grønne farve og bløde, sarte udseende gør det til en populær stueplante.

Oprindelse

Dette medlem af familien lily blev opdaget i Natal provins of South Africa og opkaldt efter sin collector, Herr Springer. En italiensk frøfirma var først til at gøre asparges fern tilgængelige at plante elskere. En tidlig plante kompendium, 1900 Cyclopedia af amerikanske havebrug, hævder, at det blev indført til handel i 1890.

Beskrivelse

Ved nærlæsning af asparges bregne, vil du se, at det ikke kan være en sand bregne, da det producerer blomster og bær. De uanselige Rosa-hvide blomster er efterfulgt af røde bær. Hvad ser for at være dens blade er faktisk korte grene, kaldet cladodes. Dens løvblade start ud green, så blive tørre skæl. Ifølge University of Oklahoma Institut for botanik og Mikrobiologi er bær og saften af planten giftig.

Bruger

Asparges fern udsender nye vækst fra en basal klump, skabe kaskader af flagrende blade. Det ser især dejligt i en hængende kurv, eller Drapering over kanten af et display tabel. Potter af asparges bregner give en dekorativ touch til at plante på terrasser og verandaer i sommermånederne. Grønne asparges fern kan endda bruges til at udfylde en vase med afskårne blomster.

Pleje

Asparges fern gør bedst med medium lys eksponering--for meget skygge kan forårsage plante til bliver gule. Det værdsætter, modtage en ensartet mængden af fugt. Selv om asparges fern er ret tørke tolerant, vil det kaste sine blade, hvis det er tilladt at blive for tør. Dette er en stueplante, der kan leve i lang tid og endda blive en familie arvestykke, ifølge University of Arkansas kooperative Extension Service.

Invasive arter

Selvom populær som en stueplante, kan asparges fern være problematisk i naturen. Opført i Florida eksotiske skadedyr plante Rådet som en invasiv art, danner asparges fern kolonier langs vejsider og skov underskov, fortrænger hjemmehørende arter. University of Florida Center for vandøkosystemer og Invasive planter tyder på, at Florida state beboere ikke købe, overføre eller plante asparges fern. Selv indkapslede enheder bør undgås udendørs, da fugle er tiltrukket af de lyse røde bær, medvirken plantens udbredelse i naturen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com