Asymmetrisk tag typer

October 17

Asymmetrisk tag typer

I arkitektur, et tag symmetri påvirker begge sine æstetiske udseende og hvor meget plads det giver interiøret i hjemmet. Mest set almindeligt asymmetrisk tagene omfatter halvtag, som er også kendt som en lean, kat-dias eller skillion og den amerikanske koloni-æra-inspirerede saltbox, som er set på mange Cape Cod-stil hjem og kombinerer en gavl tag med et aflangt halvtag på den ene side.

Stald tag Design

I mere traditionelle hjem, såsom dem med gavl eller hofte tagene, to til fire fly tag mødes på en central højderyg til at give den hjem symmetri. Når ekstra tag designs såsom kviste eller cross hofter og gavle er tilføjet, forbliver symmetri intakt. Et skur tag design, på den anden side er det asymmetriske alternativ fordi kun ét fly tagdækning findes. Et halvtag er et fly af tag, der skråner opad indtil det møder en top ridge. I modsætning til en gavl eller hofte tag har halvtag ikke et sekundært plan på anden siden.

Stald tag overvejelser

Et halvtag giver et hjem mere plads på indersiden af hjemmet og tilbyder en æstetisk tiltalende hvælvet loft for indvendige. De er også billigere at konstruere fordi de kræver mindre tagmaterialer end en traditionel to - eller fire-høvlet tag.

Saltbox tag Design

Saltbox tagene dukkede første gang op under tidlige amerikanske kolonisering, især i regionen Cape Cod. Navnet saltbox henviser til formen af tag, som lignede en træ-topped boks salt almindeligvis sælges i Amerika i det sene 1600 tallet gennem 1800-tallet. Saltbox boliger er 1 1/2-2-etages gavl tag hjem med en ekstra lean, eller kaste tag, føjet til den ene side af hjemmet. Den ekstra tagdækning på den ene side giver vind beskyttelse til oceanside boliger, hvilket gør det til et populært valg for New England seaside hjem. Saltbox overdækket-skure blev først brugt som fiskerhus skure og ses stadig i dag.

Saltbox tag hensyn

Et saltbox tag giver mere plads til interiøret i hjemmet i forhold til andre traditionelt indrettede tagene, såsom gavlen tagene. Desuden mindskes tagdækning omkostninger fordi yderligere materialer anvendes kun på den ene side af hjemmet. En anden lean kan føjes til den første lean for endnu mere plads under taget af hjemmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com